Okategoriserade

Min födelsedag: Tjejlunch och Chanel

7 augusti 2018, 14:52

Hej bästa ni!

Åh, jag är fylld av kärlek efter igår. Jag vaknade på morgonen av ljudet från min telefon som vibrerade non stop. Att ta upp telefonen på min födelsedagsmorgon var den bästa presenten, det var så många kärleksfulla grattis innan dagen ens hade börjat. Det absolut bästa med att fylla år är just det tycker jag, att jag verkligen känner mig älskad. Det är lätt att tvivla på hur bra medmänniska man är stundtals men så kommer ens födelsedag och det ramlar in kärleksförklaringar och lovord. Jag är älskad, och det är den största gåvan av dem alla.

Jaja nog om det, fick en tår i ögat nu haha. Jag hade i alla fall en ljuvlig dag som ni ska få följa med på i några bilder! Senare i veckan kommer inlägg från helgen, veckoinlägget, frågor med forni, ett inlägg med skönhetsprodukter jag inte kan leva utan etc. Om ni har några önskemål på inlägg – skrik till!

Min födelsedag började med en promenad på Djurgården. Stockholm visade sig från sin bästa sida och jag lyssnade på sommarprat.

När klockan slog lunch träffade jag upp det här gänget: Alexia, Corinne och Naomi.

Vi åt lunch på Lydmars terrass! Så gott och mysigt. Champagne och fisk till de vuxna tjejerna, hamburgare och vatten till de lite mindre.

Fullt upp när små personer är med haha.

Vi pratade om jobbet, hösten, väskor, framtiden, sommaren och relationer. Allt sånt man vill avhandla med en tjejkompis.

Efter tre timmar sa vi hej då och när jag gått fick jag ett sms av Alexia. ”När du gick sa Naomi: Ååååh, kan vi inte umgås mer med Michaela, hon är så snäll och har så fina kläder.”. Alltså!!! Hur mkt älskar man barn! Sätt på dig en färgglad klänning så är du hemma <333

Efter lunchen gick jag ner på stan för att handla blommor och det sista till middagen. Jag gick förbi kontoret också för att krama på Linn – och fick en present från henne och Mattias!!! Vad har man för vänner, herregud, jag sprängs av kärlek.

När jag kom hem hade jag fått blommor från mitt bästa gäng på NIVEA – tack!!! Längtar efter höstens jobb med er!

Sen kom D hem och överraskade mig med ett paket som får en att skrika av förtjusning. Jag har aldrig fått ett paket från Chanel förut så blev helt sjukt överraskad. Speciellt eftersom jag varit väldigt tydlig med att jag inte ville ha några presenter i år. Visar vad det var i sen!

På kvällen kom mamma, pappa, Timmy och Sofia över på middag. Vi började med bubbel i soffan och presenter. Jag fick donationer till Barncancerfonden av hela gänget + farmor, farfar och mormor <3!!!

Sen gjorde jag toast skagen och löjromstoast till förrätt följt av plock deluxe till varmrätt. När klockan slog dessert blev det glassbuffé med Pärlans kolasås, den är gudomlig!!!

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv