WORK

WEEKLY PLANS

8 augusti 2018, 09:38

Jag vet inte varför men det känns som måndag idag. Kanske för att det var min födelsedag i måndags och igår var en rätt så vanlig tisdag. Gick en morgonpromenad, åt frukost på Villa Källhagen, jobbade, körde ett stenhårt träningspass på lunchen och höll på att stryka med, åt rester till middag, kollade fyra avsnitt av Breaking Bad.

Men idag har jag en jobbonsdag på vift vilket blir min enda riktiga jobbdag denna vecka. Jag sitter på Pom & Flora för tillfället och äter frukost, det mysigaste jag vet är ensamfrukost på café. Det är sååå mysigt och skönt tycker jag. Sitter med datorn, läser alla mina favvobloggar, tjuvlyssnar på människor som pratar runt om.

Det sitter en tjej bredvid mig som berömde mig för bloggen när jag kom och satte mig. Det fick min kropp att bli varm. Överlag så måste jag tacka för den fina kärleken jag har fått från er den senaste tiden. Det har varit ett mycket trevligare klimat här under sommaren och det är under sådana perioder jag förstår hur viktig bloggen är för mig. I mångt och mycket lyfter ni mig med era peppiga kommentarer och det är det som gör bloggen till världens roligaste arbetsplats. Tack för det.

I alla fall! Idag ska jag fixa mina ögonfransar hos Stephanie, sitta på kontoret hela dagen, äta lunch med Camilla och ha en plåtning med Chimi.

Resten av veckan tar jag fortsatt sommarlov. Vi åker ut till Södermöja där Amandas familj har lantställe och hänger där torsdag till fredag och i helgen ska jag sitta med i en paneldebatt som Prinsessan Sofia håller i mot näthat, mer om det senare.

Ha en ljuvlig onsdag så hörs vi med helgen i bilder lite senare. Puss!

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv