WEEKLY PLANS

Först och främst: HUR KUL att så många vill komma på torsdag? Blir så glad när man märker på engagemang att samarbeten jag gör uppskattas. Jag vet ju sen innan att Maria Nila är en favorit när det kommer till samarbeten här inne men att ni var så många som var pepp på att hänga kunde jag aldrig föreställa mig. Mer sånt här i höst känner jag nu! Fram till midnatt kan man kommentera om man vill komma, sedan kontaktas de inbjudna imorgon under dagen.

Idag är det första riktiga måndagen efter sommaren. Jag kom in på kontoret halv tio och var ensam som alltid på måndagar. Måndagar är min bästa jobbdag för då finns tid till att röja undan saker på riktigt. Resten av veckan kantas av mycket möten, plåtningar, inspelningar, you name it men just måndagar är alltid lugna och i det finns tid till att verkligen gasa på med datorjobb.

Jag är så glad över att jag har haft en lugn helg för idag känner jag det i hela kroppen – hur redo jag är.

Såhär ser veckan ut!

Måndag: Kontorsdag och yoga och kanske en pw i eftermiddag för att rensa hjärnan.
Tisdag: Skrivdag. På eftermiddagen har jag möte med Louise som ska börja jobba hos mig och på kvällen ska vi fira David som fyller år!
Onsdag: Förmiddag på kontoret, podda på lunchen och möte om podden efter lunch. På eftermiddagen har jag en plåtning inbokad!
Torsdag: Skrivdag och after work med Maria Nila!
Fredag: Produktions och lanseringsmöte för boken!!! På fredag ska jag alltså ha klart utkastet på vår lilla bebis. IH!!!

  1. Hej Michaela, önskemål på inlägg: snygga boots inför hösten (är redan inne på höstmodet haha) Kram <3

    1. OMG så deppigt att vi går mot höst men också realistiskt. Ska knåpa ihop ett snarast!

      Kram!

  2. Hej! Jag har en fråga. Hur lyckas en som individ få fler att engagera sig i klimatfrågor? Till exempel har jag startat en insamling (http://mininsamling.greenpeace.se/plastkampen/15-917) men vänner och släkt säger bara ”heja dig som engagerar dig”, men skänker inte en slant själva. Hur ska man göra utan att bli för tjatig? Vill liksom inte göra hur många fb-inlägg som helst om min insamling haha… såå tacksam för hjälp hur man ska göra!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi