WORK

Sökes: Projektledande assistent

15 augusti 2018, 11:01

Glad onsdag alla gulliga,

Nedan följer en arbetsbeskrivning över den tjänst vi söker just nu. Det är, i mina ögon, världens roligaste jobb. Ser väldigt mycket fram emot att hitta rätt person på den här tjänsten och bygga världens härligaste varumärke.

Puss!


Projektledande assistent sökes till Michaela Forni AB

Vill du vara med på en spännande resa där du kommer vara starkt bidragande till att varumärket Michaela Forni fortsätter att växa? Har du förmågan att ”tänka utanför boxen” och på ett självständigt sätt driva projekt där du gärna kommer med nya, kreativa idéer och tankar så kan du vara den vi söker.

OM TJÄNSTEN

Som projektledande assistent kommer du att arbeta i ett tätt samarbete med Michaela och assistera henne i det dagliga arbetet. Du behöver både vara vass på struktur och projektledning samt vara kreativt lagt och därmed ha ett öga för text, bild och form. Det viktigaste är att du brinner för varumärket och vill vara med på en spännande resa med ambitionen att tillsammans bygga världens härligaste företag.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna kommer vara mycket varierande och du kommer få arbeta högt som lågt där det krävs att du är flexibel och öppensinnad. Som projektledande assistent kommer din vecka exempelvis kunna innebära att du ena dagen är med och gör ett frukostrecept, nästa dag är på en kampanjplåtning för ett av Sveriges största skönhetsmärken och dagarna därpå arbetar med att skapa kollage, klippa youtube-filmer, sitta i brainstorming-möten med våra samarbetspartners, fotar outfits, skapar säljpresentationer eller arrangerar ett yogaevent för välgörenhet.

Som projektledande assistent kommer du till exempel att:

 • Projektleda kampanjer
 • Ha kontakt med kunder och samarbetspartners under kampanjperioders gång
 • Skapa slutrapporter
 • Ta emot och selektera samarbetsförfrågningar
 • Prisförhandla, researcha och planera samarbeten
 • Godkänna kommentarer och moderera diskussionstrådar
 • Ha kontakt med frilansare
 • Hjälpa till under fotograferingar/samarbeten
 • Övervaka statistik och skicka månadsrapporter
 • Fotografera och redigera bilder vid behov
 • Ta fram och uppdatera presentationsmaterial
 • Skapa innehåll i de olika kanalerna
 • Skapa artiklar på sajten

ÖNSKAD ERFARENHET

 • Om du har tidigare erfarenheter som projektledare inom mediebranschen/influencer marketing är det ett stort plus
 • Behärska Photoshop/fotoredigering
 • Behärska enklare videoredigering

OMFATTNING

Vi ser helst att du som söker vill arbeta på 100 % men vi är samtidigt flexibla med omfattningen och kan tänka oss någon både på heltid eller deltid, beroende på vem du är och vad vi kommer överens om. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning på sex månader.

FÖR ATT SÖKA JOBBET

Maila oss nedan två delar till daily@forni.se, märk din ansökan med ”Ansökan: Projektledande assistent”.

 1. Maila ditt CV tillsammans med en kortfattad motivering på max 200 ord som tydligt beskriver varför du söker denna tjänst och vad som gör dig till den perfekta kandidaten för oss. Om du har blogg eller Instagram, skicka gärna med länk.
 2. Kom med ett förslag på 3 bilder med tillhörande copy som du tycker passar in på @dailyforni’s Instagram samt ett förslag på max 200 ord på en kampanj man skulle kunna göra tillsammans med Michaela Forni AB och valfritt skönhets- eller hudvårdsmärke.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv