Mat

Gazpacho Gathering med Alvalle

16 augusti 2018, 18:00
I samarbete med Alvalle

Nu ska jag kasta oss tillbaka till en underbar försommarkväll! Det var slutet på maj, månadens soliga dagar hade gett de flesta en solkysst hy och alla var sådär pirriga som man bara kan vara i maj innan sommaren har slagit till.

Jag och D hade bjudit in tio stycken älskade vänner till en Gazpacho Gathering. En Sydeuropeisk helkväll tillsammans med Alvalle.

En dekoratör kom hem till oss på eftermiddagen och förvandlade lägenheten från färgglad skandinavisk till en explosion av Spanien! Växter och träd i varje hörn av lägenheten, en bar på balkongen, frukt och grönt som klättrade över varandra på matbordet. Tänk om ens lägenhet fick förvandlas såhär oftare!

På plats var även en kock, Martin som i vanliga fall jobbar på succékrogen Portals. Han skapade en gastronomisk upplevelse med Spanien som ledord.

I fokus stod såklart Alvalles färdiga gazpacho – en fräsch gazpacho som köps färdig att äta. Bara att hälla upp i glas och toppa med dina favoriter!

Till vår gazpacho, som vi förtärde minglandes i lägenheten, serverades en uppsjö av smarrigheter.

Ett hett tips för kommande tillställningar är att hälla upp Alvalles gazpacho i kannor eller karaffer och sedan skapa tilltugg till som gästerna får mumsa i sig eller toppa med som de vill.

Mina tre favoritkillar var såklart på plats!

Petra och Linn var med, för att dricka gazpacho och kramas.

Efter gazpachon, som är perfekt som ett tilltugg för mingel eller i början av kvällen, åt vi massa gott. Bland annat tartar, en modern version av paella och magiskt goda efterrätter.

Min älskade Jossan gav middagen två tummar upp ♥

Sprängs av kärlek när jag ser den här bilden!

När vi slog oss ner för middag gick våra munnar i ett. Vi öppnade upp oss för varandra, skrattade så tårarna sprutade, skämtade och överöste varandra med komplimanger. Jag var så glad eftersom det var tio av mina bästa personer på plats. Lyllos mig som fick arrangera den här middagen.

Efter att vi varit hemma hos oss i sex timmar gick vi ut och dansade en sväng.

Världens bästa torsdag i maj – TACK till alla som kom och TACK till Alvalle som skapade den här magiska kvällen åt oss.

För er som är sugna på gazpacho så finns Alvalle i butik i slutet av månaden <3

Alvalle (klick!) har låtit mig tävla ut serve ware-kits för att du själv ska kunna skapa en härlig Gazpacho Gathering hemma! Kitten består av 1 st glaskaraff, 4 st glas, färgglada underlägg, pinchospinnar och iskub-formar. För att vara med och tävla – kommentera vad du har för favoriträtt när du bjuder på middag hemma och lämna svar på följande fråga i kommentarsfältet:
Från vilket land kommer Alvalle gazpacho ursprungligen ifrån?
Glöm inte att uppge din e-post adress. Två stycken vinnare kontaktas i slutet av veckan.
Lycka till!
I samarbete med Alvalle

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv