Nu badar en tår tillsammans med en brödsmula på tallriken.

God morgon fredag,

Jag dricker mitt morgonkaffe och har precis håvat i mig sista tuggan rågbröd med prästost. Nu badar en tår tillsammans med en brödsmula på tallriken. Gick nämligen igenom morgonens skörd av blogginlägg och läste Sandras ”Berättelser om era mor- och farföräldrar”. Ibland slår det mig hur ljuvliga bloggar verkligen är. Ofta så mycket bättre än de flesta klassiska magasin, eller Instagram för den delen, på alla sätt. I blogg finns utrymme för riktiga saker liksom. Älskar det. I alla fall, läs inlägget för guds skull.

Idag har jag möten, två små och ett stort. Produktionsmöte för boken. Jag skickade in mina ord igår och tvivlade i vanlig ordning på mig själv. Vad är det här för larv, tänkte jag när jag tryckte på ”Skicka”. Kanske är det larv, kanske inte, vi får se vad de säger idag. Känns som att gå på utvecklingssamtal.

Det är 25 grader och gråa moln på himlen, jag ska ha på mig klänning och sandaler tror jag. Man får passa på. I helgen ser jag fram emot att ta det superlugnt, den här veckan har varit galet mycket jobb och jag behöver återhämtning. Unna er det ni också.

Puss mina små gullisar!

  1. Åh. Så. Fint.
    Har precis förlorat min farmor. Hon blev 97 år gammal och var världens vackraste människa. Med henne försvinner så mkt historia, så många släktmiddagar och släktkalas. Hon var limmet som höll ihop. Jag har aldrig tidigare träffat en mer positiv människa. Hon pratade med allt och alla, slutade aldrig vara nyfiken eller generös. ÄLSKADE barn, barnbarn och barnbarnsbarn på det mest genuina och villkorslösa sätt. Minnena lever såklart vidare och jag ska göra allt för att hedra henne men oj vilket tomrum hon lämnar efter sig <3 "Nu är arbetsdagen över" sa prästen på hennes begravning och la handen på kistan. Så fint och sorgligt på samma gång 🙁

  2. Så himla sjukt! Jag läste precis det ljuvliga inlägget innan jag kikade in här och samma sak hände mig; tårar ramlade ner på min rostade macka. Kvällsmål för mig dock eftersom jag bor i Australien haha!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi