Färgbomber, minilabb, lila hår och magiska lockar med Maria Nila

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Maria Nila

I torsdags hade jag som ni redan vet ett event tillsammans med Maria Nila – här kommer en bildbomb från kvällen!

Jag var såklart på plats en timme innan gästerna skulle anlända. Dels för att hjälpa till med sista touchen inför vår after work, men också för att hinna sno åt mig en hårstylist och få håret lockat.

Emelie fixade de perfekta lockarna! Här ser ni håret precis innan det borstats igenom och man får till det där perfekta svallet med tjocka, vågiga lockar.

Voila! Piffade till det en sista gång med Maria Nilas nya Invisible Schampo som är ett genomskinligt torrschampo, perfekt för mörkare hår eller om man inte vill ha samma styling-effekt som deras vanliga torrschampo. Jag hade inte tvättat håret på fyra dagar vilket är perfekt för att håret ska hålla när det stylas, men lite torrschampo räddade definitivt kvällen haha!

Eventet hölls på Preston HairNarvavägen, en så fin och härlig salong som passade perfekt för kvällens event.

Vid 18.00 kom alla gäster, det var 20 stycken inbjudna och strax efter att alla kommit höll jag ett litet välkomsttal. Det viktigaste jag ville säga med mitt tal, förutom vad kvällen skulle bjuda på, var hur stolt jag är över att jobba med Maria Nila. De är verkligen fina från insidan och ut, från hjärtat av företaget till slutprodukterna. Alex från Maria Nila sa ”Det går att vara både snäll och snygg” och det är ju precis det man är när man väljer Maria Nila.

Vi bjöd på Richard Juhlins mousserande, champagne, öl och bubbelvatten samt veganska snittar och godisbitar från Voltaire.

Jag serverade alla gäster dryck när de kom. Den här rosén från Richard Juhlin är så god under varma sommarkvällar, det slank ner både ett och två glas.

Efter mitt tal blev det full fart i salongen. Bland annat kunde man sminka sig och få tips på hur man sotar ögonen, lägger rouge eller vad man nu vill bli bättre på.

Eller göra sitt egna schampo! Hur kul! Man fick välja aktiva ingredienser och doft som sedan blandades in i ett schampo. Alex var ansvarig över schampo-stationen och den blev succé.

Mmm… Maria Nilas dofter är verkligen ljuvliga.

Alla som ville fick göra färgbomb, vi trodde att kanske två stycken skulle våga…

… men det var hela 16 stycken som ville testa! Tyvärr hann vi inte testa på alla men de som inte fick göra en på plats, fick med sig en färgbomb för att testa hemma.

Det blev så sjukt coola resultat tack vare färgbomberna. Här är en som precis haft i en lila färgbomb. Det finns ju mer ”vanliga” färger i paletten också, t.ex. sand, vanilj eller pearl som är perfekt om man vill fräscha upp sitt blonda svall.

Här ser ni ett hår som var blond ombre innan färgbomb och härligt chokladbrun efter! Wow!

Det var som vanligt SÅ kul att få hänga lite med er som läser under en kväll, jag har verkligen helt otroliga följare & vänner här inne ♥

Det kändes typ likadant som att gå på ett event med mina vanliga kompisar haha! Jag minglade loss och avhandlade allt ifrån att vara nybliven singel, hur man hanterar stress, vad som är viktigt i livet och såklart en hel del hårsnack.

Såhär såg det lilla labbet ut, som egentligen är en miniatyr av hur fabriken nere i Skåne fungerar. Gulligt 🙂

Tusen, tusen tack till alla som kom och gjorde det här till världens härligaste torsdagskväll – det gör vi om!

Och till alla som inte fick möjlighet att närvara får ni 25% på Maria Nilas sortiment (klick!) om ni anger koden FORNI25 i kassan. Rabattkoden gäller fram till 22 augusti!

  1. Lyssnade precis på veckans podd. Så bra! Älskar ditt höstprat, dina listor och åter till struktur och nyårskänslan inför hösten. Jag känner alltid igen mig så mkt i dig och det är väll därför du är min favvo influencer:)

  2. Åh älskar Maria Nila, använder du någon av deras färgbomber, i så fall vilken nyans? Jag är också blond, ungefär liknande nyans som du men något varmare, är sugen på att testa sand, har bara testat silver innan. Kram 😊

  3. Vad roligt att det blev så oerhört lyckat! Tusen tack för jättebra rabattkod – har beställt, verkligen lyckat och uppskattat samarbete.

    Stor kram!

  4. Blev så glad för rabattkoden för behöver köpa ny inpackning (älskar Maria Nilas true soft, den luktar så gott!) men jag förstår inte hur shopen fungerar? Ser liksom ingen köp/lägg i varukorgsknapp? Är jag blind? Vore ju super att få ta del av erbjudandet men sidan verkar liksom inte klar?

  5. HAHA känner mig så dum! Just den inpackningen jag ville ha var slut, så jag trodde att sidan inte funkade då… Stod inte att den var slut, utan då var bara köpknappen borta, tänkte inte så långt hehe :))))

  6. Alltså Michaela O M G!! Huuur snygg får man vara i håret egentligen? Jisses det ser så otroligt fräscht ut och tack vare bilderna och den generösa rabattkoden lade jag en beställning hos MariaNila. Fortsätt med de grymma arbetet du gör varje dag. Jag avundas dig och du är grym <3

    1. Men fy fasiken vilken peppig och mysig kommentar – tack! Hoppas du kommer älska produkterna lika mycket som jag gör

      kärlek <333

  7. Gillar det här samarbetet! Fokus på hållbarhet och lekfullhet känns härligt 😊 Och du är så fin i håret!

  8. Glömde du bort att skriva att allt detta var samarbete? Du har varit i denna bransch i typ 12 år, varför glömmer du bort sånt? Eller försöker du lura läsarna?

    1. Oj, glömde verkligen bort det – lägger till det asap! Glömmer du aldrig bort saker du gör regelbundet? Slänga soporna, stänga balkongdörren innan du går hemifrån, släcka i badrummet, du förstår min poäng. Jag är mänsklig 🙂 Glömmer bort saker hela tiden!

      1. Tror det var av omtanke egentligen så att du inte får problem med Konsumentverket, dom tar ju väldigt allvarligt på omärkt reklam. Se bara på Alexandra Nilsson, det blev väl ganska höga bötessummor, lite onödigt dock att insinuera att någon luras.

        1. Onödigt att insinuera att hon luras? Det var faktiskt en fråga jag hade. Jag ville veta syftet bakom det faktum att hon inte reklammarkerade. Jag förstår att hon är mänsklig, men samtidigt är detta en del av hennes jobb och det är inte något som är likadant som att ”glömma att ta ut soporna”. Skulle någon annan i en annan situation missköta sitt jobb skulle man ju även ifrågasätta det, särskilt om det verkar som att hen försöker komma undan med någon för att det gynnar hen.

          1. Fast i det här läget gynnas jag ju absolut inte av detta misstag, snarare tvärtom så riskerar jag att få en anmälan hos reklamombudsmannen, så varför skulle jag vilja göra misstaget? På vilket sätt tror du att jag gynnas av att inte reklammarkera? Det är inte direkt som att någon skulle anta att jag skrev inlägget enbart pga min enorma kärlek för varumärket – alla som läser (och detta är jag säker på) förstår att det är ett samarbetsinlägg. Så det kan ju omöjligt vara så att jag gynnas av att få igenom någon typ av dold marknadsföring då samarbetsaspekten är enormt tydlig i just detta inlägg 🙂

            Finns bara eventuella problem med detta lilla misstag, så jag tackar för påminnelsen om reklammarkeringen som nu är åtgärdad. Önskar dig en trevlig dag!

    1. Jag får inte betalt för marknadsföringen av Richard Juhlin i detta inlägg så enligt reklamombudsmannen behöver det ej reklammärkas då det räknas som PR – ej reklam. Tack för omtanken 🙂 Kram!

  9. Hej Mickis! Först lite peppande ord, för jag ser att det bråkas med dig här i kommentarsfältet. Blir verkligen alltid så glad av att läsa din blogg, så mysigt. Jag ser upp till dig mycket och tycker om att du vågar säga att ditt mål med framgångsrik är att kunna jobba mindre och vara mer med de du älskar. Mjuka värden är det finaste som finns!

    Önskemål för framtiden: kaaaan inte koden hålla lite längre? Två dagar var så kort tid så jag hann inte använda den! Du har för övrigt fått mig å hela min familj att använda Maria Nila – tack för det! ❤️

  10. Alltså hur fint blev inte det håret som hade varit blond ombre innan och blev chokladbrun efter??? Jag dör! Vill också göra så med mitt hår! Vet du vilken färgbomb de använde till detta hår? <33

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi