WEEKLY PLANS

Måndag och jag går på högvarv sen åtta i morse. Det märks att jag haft en lugn helg när jobbruset infinner sig från sekunden jag vaknade. Ni som lyssnade på podden som släpptes igår vet att jag har planer på att ta bättre hand om mig i höst och hittills funkar det fint. Lugna helger, långa middagar med vänner och god mat.

Nu kikar vi på veckan!

Måndag: Heldag på kontoret. Yoga på lunchen och fitting av tärnklänningar på eftermiddagen. Mys!
Tisdag: Lanseringsfrukost för Jennies nya bok ”Gravidyoga” ♥ Lunch med Marith och lanseringsevent för Jossans bok. Så stolt över både Jennie och Jossan som släpper böcker!
Onsdag: Förmiddag på kontoret, podda på lunchen, ett par möten på eftermiddagen. Efter jobbet ska jag fixa ögonbrynen och köra ett svettigt träningspass.
Torsdag: Fixa med boken, får se om jag sitter på något café, hemma eller på kontoret. På eftermiddagen har jag en plåtning.
Fredag: Tänkte träna på morgonen, sen har jag möte med förlaget för att gå igenom alla uppföljningspunkter från förra veckan. Efter lunch går jag på helg – måste passa på nu de sista sommarveckorna!


Foto

  1. Låter som en härlig vecka! Bra att du tar hand om dig. Jag har samma plan för hösten – mer fokus på mys & lugn & må bra och mindre på fest. Då blir också de där festerna man faktiskt går på så mycket roligare också, tycker jag i alla fall!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi