Dags att boosta!

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Mathem

Igår la jag en super-order hos Mathem! Ni som kikar på min Instastory (för det gör ni väl?) såg säkert att jag satt och mathemma framför tv:n efter middagen. Jag pratade i podden om att ta hand om mig själv nu i höst, från insidan och ut, vilket betyder att jag måste boosta kroppen med bra saker!

Jag älskar Food Pharmacys filosofi: Addera bra saker istället för att plocka bort. Det är en filosofi som funkar helt perfekt för mig. Jag blir ledsen om jag tänker på att jag inte ska få äta mina rostisar eller min nutella-croissant. Däremot har jag inga problem med att addera bra saker till min befintliga kost! Jag lägger till gröna smoothies, matiga sallader, nyttiga juicer och raw-godis för att hitta en balans i mitt välmående.

Jag beställde hem en av deras juice-kassar med ingredienser och receptbok så att man kan göra juicerna hemma själv. De har även Juica på Mathem – alltså färdiga juicer – om man inte vill göra sina egna. Jag gillar att variera, ibland gör jag mina egna juicer/smoothies och ibland är det enklare att bara köpa färdiga att ta med sig på språng. Nu jäklar är jag redo för vitaminboost!

Frukt, grönt, veganska alternativ, nyttigare snacks och vitaminer är sånt som jag adderar till min kost i höst. Nu kör vi!

Jag har dessutom en present till er – alla nya användare på Mathem får 250kr gratis vid köp över 800kr om ni anger koden FORNI250 i kassan.

Happy boosting!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi