Hillenberg, Breaking Bad och knäckig äppelpaj

I fredags såg jag ut såhär. Favvoklänning från Adoore (på 60% rea här!!! – annonslänk) i hissen på väg till möte.

Och tjusiga lockar som höll i sig från Maria Nila-eventet kvällen innan 🙂

Efter en fullspäckad jobbdag tog jag mig bort till Malin och Markus där vi skulle ta ett glas bubbel och kika på deras sjukt fina, nya lägenhet. Markus spelar hockey i NHL som jag har berättat förut, så de är nästan aldrig hemma, men över sommaren är de här och då passar vi på att hänga. I vinter åker vi dit och hälsar på, denna säsong är det Chicago – jippi!

Vi åt middag på Hillenberg. Sill till förrätt, satan så gott det är med sill ändå.

Gös till varmrätt och någon chokladhistoria som var magisk till efterrätt. Nom nom nom.

I lördags gick vi en morgonpromenad innan frukost.

Följt av frukost och Breaking Bad-maraton.

Som efter några timmar blev middag och mer maraton. Dröm-lördag att bara kolla serie och äta en hel dag.

På kvällen bakade jag en knäckig äppelpaj till oss. Jag bakar max en gång om året men nu känner jag att jag borde göra det mer? Varför inte liksom. Inget slår ju en varm äppelpaj!

HerreGUUUUD så god den blev <333

I söndags blev det copy-paste på lördagsfrullen.

Följt av Nyhetsmorgon där jag tittade på alla mina grymma vänner som gästade denna morgon.

Vid lunchtid gick jag bort till Rörstrandsgatan för att titta på en lägenhet med Timmy och Sofia. Efteråt gick vi på fikajakt och jag blev croissant-sugen (inget ovanligt 🙂

Det blev en grillad croissant och vegansmoothie. Mamma och pappa var också med. Mycket mysigt. D fick dock vara hemma för han var sjukis!

Vi gick på shoppingtur efteråt, jag fastnade för denna på Acne Archive men nästan 5000kr var lite väl svidigt tyckte jag… trist, blev nämligen ganska så kär.

Gissa vad vi gjorde på kvällen? Prick samma sak som på lördagen. Livet ändå! Mysigt det är!

  1. Hej Michaela,
    Jag är en trogen läsare men en väldigt dålig kommenterare. Men för ett par år sedan skrev jag till dig och ville ha tips på väskor, du gjorde en helt otrolig insats i att guida och tipsa mig i design-väske-djungeln och ledde mig till mitt köp och älskar den väskan än idag.

    Nu har jag ännu en lite jobbigt fråga, men kan inte tänka mig en bättre person att fråga.

    Min kille fyller 30. Jag vill överraska med en resa, då jag inte älskar att flyga så måste vi hålla oss inom europa. Han älskar sol och god mat och lyx. Gemensamt älskar vi Italien. Har du tips på vart i Italien man kan åka i slutet på september början på Oktober? Jag funderade på Sicilien, men känner inte en kotte som varit där och kan tipsa. Men Rom är också ett alternativ och sedan bila någon stans. Förmodligen så kommer vi åka iväg han och jag och dagen han fyller så kommer familj och lite vänner flyga ner så då kanske man byter ställe. Möjligheterna många men behöver hjälp från ett proffs.

    Tips tips tips på platser, hotell, restauranger eller vad som helst! Skulle vara så tacksam!

    Heija dig, du inspirerar varje dag!

    1. Jag skulle rekommendera sicilien, jag var där 2016 och det var helt otroligt vackert, jättevacker natur och gamla små byar.
      Vi bodde i fondachello, som har en väldigt fin strand med helt kristallklart vatten, det låg väldigt nära taormina som är en jättemysig by med fantastisk vy över etna. Sen finns det massa städer runt omkring som är värt ett besök, vingårdar, vulkanutflykter osv!

  2. Hej Michaela, jag har precis flyttat hemifrån så jag undrar om du kan ge lite inrednings-inspiration 🙂 Gärna detaljer som gör att man får det mysigt då jag har det ganska kliniskt vitt just nu..
    kram!

  3. Haha, känner igen det där med bakningen! Lagar massor av mat men bakar sällan – sen ibland får jag feeling, det blir gott, jag blir nöjd och tänker ”det här ska jag göra VARJE söndag, det är SÅÅ mysigt”. Sen går det ett år och jag tänker igen att ”varför bakar jag aldrig?”.

    1. Hahah varför ÄR det så? Varför bakar man aldrig fast man älskar det? Måste nog ta upp detta i podden. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi