Onsdagsmorgon

Min näsa har börjat rinna, D har varit sjuk sen i fredags och jag känner hur jag håller på att åka på det likaväl. Kan vara stress också, både förra veckan och denna har inneburit en hel del jobb. Klassisk övertändning efter semester, jag vill göra ALLT!

I morse vaknade jag av att jag puttade på D för att jag trodde han var min nya anställda och ville bolla en idé jag hade. Hahaha. Men jag älskar mitt jobb.

Nu ska jag springa iväg på dagens första möte och sedan väntar ett mötesmaraton. Jag har börjat träffa potentiella personer för rollen som Projektledande assistent, kommer träffa personer i ca två veckor framåt så skicka in din ansökan om du är sugen. Blir spännande att se vem det blir, jag ser fram emot en ny person i teamet i alla fall.

Vi hörs lite senare, puss!

  1. HUR vacker är inte du?
    Har frågor som jag såå gärna vill få svar på, angående dina fransar. Så here we go:
    Hur ofta gör du dom? Vilken längd har du? Hur tvättar du dina fransar när du duschar, och hur tvättar du dom efter en utekväll (när man har haft lite mer smink än vanligt) Och VAD tvättar du dom med?

    Gjorde mina fransar kontinuerligt för ca 1,5 år sedan men det sved SATAN i ögonen så fort lite vatten kom på fransarna. Har nu i efterhand insett att det inte var fransförlängningen i sig, utan att salongen som gjorde dom antagligen hade dåligt lim. (Har fler vänner som gjort på samma salong och upplevt samma)

    Puss! Ha en underbar dag. Tack för att du inspirerar dagligen 🙂

    1. Svar till Eve: jag vet inte vart Michaela gör sina fransar, men jag har gjort fransar hos ”Finare fransar” i flera år och är supernöjd! Har aldrig haft problem. Så det är ett tips 🙂 Jag gör rent fransarna med ”Rapide Cosmetics Lash & Brow Shampoo” som jag precis upptäckt och gillar väldigt mycket.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi