Okategoriserade

Ett litet god morgon-inlägg

30 augusti 2018, 08:56

God morgon kära ni,

Först och främst – tack för att ni är här inne och sprider kärlek varje dag. Varje vecka är det tiotusentals människor (flest kvinnor) som är här inne och skriver fina saker, lyssnar och (förhoppningsvis) inspireras. Tack för det.

Hur mår ni idag?

Jag mår sådär faktiskt. Jag har helt klart varit med för mycket människor den senaste tiden i kombination till vad mitt psyke klarar av. Igår började jag gråta helt oväntat när vi spelade in veckans podd på lunchen och i morse började jag gråta när jag vaknade. Bianca berättade för mig igår om någon hon kände som planerade sin träning efter sin menscykel och det fick mig att fundera. Jag är aldrig så känslig som de dagar jag har mens och jag började fundera på om man skulle kunna boka in mindre saker de dagarna? Både för sin egen skull och för andras.

Planerar ni in ert liv efter er menscykel? Alltså mindre/mer aktiviteter, sociala grejer, träning, mat etc? Det låter ju helt sjukt, haha, det inser jag själv. Men samtidigt så är den så avgörande för stora delar av ens mående. I helgen pratade vi tjejer om det och det visade sig att alla utom ett par stycken mår skit stora delar av månaden pga cykeln. Antingen innan mens, under, efter, ägglossning… De flesta kom fram till att man har ca två vanliga veckor i månaden och två veckor som man mår sämre på, antingen fysiskt eller psykiskt eller både och.

Idag är det sista dagen på modeveckan och jag har verkligen tagit mig an den på mitt egna sätt i år. Jag har gått på de visningar jag har hunnit med och varit sugen på. Det sköna med att stå i utkanten av modevärlden är att man kan gå på det som känns fint eller roligt. Inga måsten. Det gör att jag verkligen njuter av de visningar och event jag varit på – dessutom som stolt vän till vänner som visar upp sina fantastiska kollektioner på modeveckan!

Idag bokade jag av alla förmiddagsbestyr och håller mig hemma fram till efter lunch. Jag ska meditera och samla kraft så att jag orkar gå iväg och möta världen i eftermiddag. Det väntar visningar och jobb fram till 19 ungefär.

Puss och ha en mysig dag. Var snäll mot dig själv och andra ♥

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv