Lördagsmorgon

God morgon alla gulliga,

Det är helg och jag har pojkvänsfritt. D är på Markus svensexa (!) den här helgen. Jag får regelbundna uppdateringar och njuter av lite ensamtid. Det är bra att sakna ibland.

Igår tog jag lite jobbledigt och valde istället att ha en mysdag för mig själv med massage, ett långt yogapass och tv-serier. På kvällen var jag iväg på kräftskiva men skippade alkoholen och vaknade upp efter tio timmars sömn idag – helt utvilad! Åh, bästa känslan.

Jag ska träffa upp Timmy och Sofia strax, vi tänkte ta en dag på Söder och kika i lite butiker, kanske ta en kaffe. Ikväll har jag redan förberett med mer serier och sån mat som man bara kan äta i detta hushåll när D är borta. Ska bli så sjukt mysigt med en helkväll ensam hemma. Jag har varit omkring folk hela tiden hela sommaren och ser fram emot lite egentid. Hur social jag än är, så samlar jag energi i min ensamhet. Ej bland folk. Jossan tipsade mig även om ett gäng böcker igår som jag hoppas kunna hitta idag och sätta tänderna i ikväll.

Jaja, ville bara komma hit och säga hej till er. Vi hörs lite senare igen när jag är hemma från dagens äventyr. Puss!

  1. Hej Michaela!
    Tack för en fin blogg<3
    Jag har en fråga till kommande frågestund och den lyder: Hur gör du med alla dina bilder du tar? Hur sparar du dem och hur lagrar du bilder på datorn? Hur gör du med alla bilder helt enkelt!

    Vore intressant att få veta med tanke på hur mycket bilder du tar! 🙂
    Bästa hälsningar, Lovisa

  2. Haha hade du inte kunnat göra ett inlägg om typ ”mat som jag bara äter när D är borta”.. Det var så kul, missförstå mig rätt när du skrev ett inlägg om att du typ helst äter långa frukostar, men inte D.. och hur ni skiljer er från varande på ett positivt sätt. Jag själv är singel, jag älskar äta tex gröt till middag ibland men det funkar ju inte när man har förhållanden, jag älskar också långa frukostar på helgen men tänk om min kille inte gillar det (??).. reflekterar över detta ofta därför är det så nyttigt o läsa att man måste inte vara helt lika för att det ska fungera ändå, samtidigt som jag tänker, är det jag som är onormal för jag gillar vissa saker? Där får mig ditt skrivande ibland att känna att det är Ok att man skiljer sig och man är inte ”onormal” för man gillar man njuter av vissa saker mer än andra.
    Tack för en fin blogg.
    Kram!

  3. Åh, älskar när en får sådana egenkvällar! Själv åt jag lakrits och pasta med svamp (två saker jag älskar och sambon hatar). Vad har du för ”ensammatsrutiner”? 💕

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi