En stjärnklar kväll

Igår var jag inbjuden till SkridskopaviljongenKastellholmen till en magisk afton signerad Thomas Sabo.

Det var en sån sensommarkväll man bara drömmer om. Att komma ut på Kastellholmen med Stockholm som kuliss var otroligt vackert.

Jag var på bra humör och anlände med ett leende på läpparna.

Vi började med snack i kvällssolen utanför.

Och såhär fint hade de pyntat lokalen. Gud, kändes som ett bröllop eller någon annan storslagen händelse. Så pampigt och fint!

Det fanns en astrolog, en drömtydare och en spådam på plats. Jag gick direkt in till astrologen som förklarade hur mina stjärnor står utifrån mitt stjärntecken samt dag och tid som jag är född. Jag är verkligen ett lejon in i benmärgen och söndagsbarn på det.

I alla fall, så såg jag på mina stjärnor klart och förstod vad de betydde, både de positiva och mindre bra bitarna.

Efter en timme besökte jag även spådamen och det var betydligt intressantare. Jag fick gåshud när hon pratade om vissa tidpunkter och händelser i mitt liv. Men jag kände mig också trygg i det hon sa och det jag redan vet. De flesta svaren i sitt liv har man redan inom sig, ibland behöver man bara höra det utifrån för att se klart.

Alla var på så härligt humör tack vare det spirituella som låg i luften. Vi öppnade oss lite mer än vanligt och lyssnade in varandras spådomar. Många grät, andra blev lättade. Någon kom till insikt och en annan tog beslut.

Vid sjutiden slog vi oss ner för kräftskiva, alla hade fått varsin sten utifrån sina födelsedatum och bordsplaceringen hade astrologen valt ut för att skapa spännande energier i rummet. Det blev en väldigt trevlig kväll och vid halv nio smet jag ut, lite mer pirrig och förväntansfull på livet än vad jag var innan.

Tack Thomas Sabo, Hannah & Amanda för en magisk kväll ♥

  1. Hej! Tack för en rolig och fin blogg 🙂 Jag undrar om du kan ge några tips på väskor för max 5000kr, gärna crossbody men det är inget måste!

  2. Å, va roligt med spådam och astrolog! Måste nog gå till någon sådan. Vet inte om jag tror på det ”på riktigt” men tycker typ det är kul att tro på det haha.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi