Lite förmiddagsprat

Det kommer och går saker i livet. Jag tänker att om ni hade vetat allt om mig så hade ni haft en annan bild av mig, men är det inte så med alla människor man möter (eller följer)? Man dömer utifrån det man kan se och ta på. Svårt att föreställa sig vad som finns där bakom. Jag har en vän som är sjuk och när människor får reda på det så händer det att de tittar på hen på ett nytt sätt efteråt. Det kan vara bra att bli påmind om att människor bär på mer än det man ser eller tror.

Varje gång människor blir så avundsjuka att de blir missunnsamma brukar jag tänka på hur egoistiskt det är att bli avundsjuk för det är att glömma bort en annan persons mörka vrår. Ibland när jag promenerar till jobbet så vill jag bara ge människor jag möter en stor kram, för att de gick upp även denna dag och gör sitt bästa.

Jag är på ett bra humör idag. I morse fick jag en god nyhet, så jag unnade mig en Fabrique-frukost med valnötsbröd och krämig cappuccino. Sedan är det ju första veckan med Louise på kontoret vilket är extra roligt. Jag är så peppad på vår framtid tillsammans och blev ännu mer peppad efter mitt möte med en spådam och en astrolog igår, mer om det senare idag!

Ha en ljuvlig dag och försök ha förståelse för de du möter längst med dagen, så hörs vi senare igen. Puss.

  1. Underbart inlägg!

    Älskar hur du i din blogg blandar yta och djup.
    Av alla bloggar som kommit och gått i mitt liv så är du den som funnits med mig längst <3

  2. Hej. Jag behöver hjälp. Jag har sån fruktansvärd ångest varje dag, mest över jobbet tror jag. Jag har ett väldigt bra jobb som jag trivs på och precis med det jag vill jobba som MEN jag känner mig så dålig på det jag gör. Och jag tror att det är mest det som bidrar till min ångest; att oberoende om jag upplever det vara en bra eller dålig jobbdag så känner jag mig sååååå dålig och så får jag brutal ångest. Min fritid är väldigt sysslolös så jag har all tid i världen att gräva ner mig i min egen ångest och alla tankar jag har. Jag har läst din bok och upplevde att den hjälpte mig att få mig att förstå. Jag har också börjat gå till psykolog. Men det känns som om jag inte klarar en dag till. Hatar ångest så mycket och den bara är där hela tiden. 🙁 som tur sover jag bra, men det känns som det enda som fungerar just nu. Allt jag gör är att längta till fredagkväll då jag kommande två dagar får ligga kravlöst och ensam i min lägenhet. Jag har börjat begränsa mig från alla saker för att undvika sådant som eventuellt kan ge mig ångest (dvs allt). Har du eller någon läsare något tips på någon öppning i detta mörker?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi