Heldag med NIVEA

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED NIVEA

Åh här kommer äntligen det fina resultatet från vår inspelning och plåtning med NIVEA som vi gjorde i början av sommaren. Det var jag och Sarah framför kameran och Rami bakom kameran. Jag och Sarah frontar som ni vet NIVEAs kampanj för ansiktsrengöring Loved by Make up Artists och under dagen skulle vi plåta kampanjbilderna.

Såhär såg dagen ut. Vi började dagen på hotell och sedan bytte vi location och tog oss mot en studio där vi fotade pressbilderna. Jag har ju jobbat med NIVEA i flera år nu och älskar teamet bakom varumärket. Min dröm i jobbet är att jobba med ett varumärke som jag tycker om, team som är roliga att jobba med och sedan framför allt: att jag kan stå för produkten. Med NIVEA stämmer alla!

Kampanjen fokuserar på ansiktsrengöring, både NIVEA Double Effect Eye Make Up Remover för vattenfast smink och den nya serien NIVEA MicellAIR Water och Wipes.

Rengöringen använder jag oftast efter jobbet när jag kommer hem. Jag vill gärna få bort sminket snabbt och utan att behöva använda vatten. NIVEA MicellAIR rengör sjukt effektivt och ofta räcker två bomullspads som jag drar på vardera sida av ansiktet innan jag är redo för att mysa ner mig hemma.

Double Effect Eye Make up Remover är perfekt för lite tyngre, vattenfast smink. Flaskan ska skakas innan användning och sedan tar du den på pads eller en tops och tar bort ditt vattenfasta smink. Jag använder den på läpparna med en pad eller runt ögonen med pad alternativt tops för att komma åt utan att skada mina permanenta lösögonfransar. Jag såg att någon frågade kring det – att använda den här produkten när man har lösögonfransar går bra så länge man är försiktig och inte gnuggar över fransarna. Jag använder den för ögonskugga samt de gånger jag har eyeliner och det fungerar super!

  1. Kan jag använda NIVEA MicellAIR som en rengöring efter jobb ÄVEN fast jag aldrig sminkar mig? eller är den till för att ta bort smink och därför för ”stark”? Vill precis som du fräscha till mig efter jobbet, men inte för att ta bort smink utan få bort trafikens utsläpp och annat smuts som huden drar åt sig under dagen.. därför sköljer jag ansiktet med vatten tre gånger om dagen (morgon, efter jobb och igen på kvällen), vilket känns onödigt och uttorkande.. Men hittar ingen passande produkt, alla vänder sig till personer som sminkar sig.. tack tack 🙂

    1. Hej Lisa,
      Jag heter Karolina och är produktchef för NIVEA ansiktsrengöring på Beiersdorf, NIVEA. Bra fråga 🙂 NIVEA MicellAIR är en fantastisk produkt som fungerar både att ta bort smink, men också att rengöra ansiktet från olja, orenheter och smuts (avgaser och så vidare). Det är en mild rengöring som fungerar morgon och kväll, med eller utan smink 🙂 Lycka till! mvh Karolina Ståhl, Karolina.stahl@beiersdorf.com

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi