WORK

WEEKLY PLANS

10 september 2018, 09:58

Nämen tjena måndag och ny vecka!

Jag vaknade stressad i morse efter valet. Jag höll mig uppe till halv ett igår och såg alla partiledares tal innan jag till slut somnade, men jag sov oroligt och vaknade med en liten klump i magen. SD fick mindre röster än förväntat och jag tror absolut att kampen mot SD i sociala medier har varit en viktig faktor under dagarna före valet. Det är jag glad för, men samtidigt ledsen över att de ändå är Sveriges tredje största parti.

Hur mår ni såhär dagen efter valet?

Förutom mina tankar kring valet så går huvudet i Frankrike-tankar. Nästa vecka är vi i Frankrike hela veckan och i slutet av veckan är det bröllopstajm. Jag längtar sååå mycket efter mina och D’s ensamdagar i St Tropez som vi har bokat in innan bröllopet. Tanka energi, sol, god mat och tid för varandra så att man hinner längta riktigt mycket efter sina vänner som vi sluter upp med på torsdagen i Provence när bröllopet börjar.

Den här veckan består av en del bröllopsprepp och jobbfokus. Ska vi titta?

Måndag: Kontorsdag och yoga
Tisdag: Kick off med Louise och Tess hemma hos mig!
Onsdag: Kontorsdag, podda, möten
Torsdag: Möten och skönhetsbehandlingar inför bröllopet :)))
Fredag: Skönhetsbehandlingar inför bröllopet *man vill ju vara fin* och några timmar på kontoret.

En välbehövlig och lagom vecka, jag känner mig glad och taggad.

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv