WORK

Planeringsdag

11 september 2018, 09:29

God morgon gullisar!!!

Jag har sovit riktigt dåligt senaste nätterna, drömmer mycket och vaknar upp med snorig näsa. Igår kändes det som att jag vägde tusen kilo på yogan, jag orkade knappt stå i hunden och det beror nog på en liten förkylning som smugit sig på.

Tänkte bara kika in och säga hej lite snabbt, Louise knackar på när som helst. Vi ska köra en planeringsdag deluxe hemma hos mig. Hela 2018 ska sättas under dagen, spännande. För er som har missat så är Louise ny som Creative Director i mitt bolag. Hon kom tidigare från Gant och har massa intressanta idéer.

Älskar f.ö. att kunna jobba hemifrån mycket. Det passar verkligen mig bra, mixen mellan kontor och hemmajobb och ute på vift. Flexibiliteten och variationen är så rolig tycker jag.

Nu knackar hon på dörren, vi hörs lite senare. Puss!

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv