Dagens

Den beiga höstlooken

12 september 2018, 14:06

Beige polotröja här (annonslänk!), svarta byxor från Toteme, slingbacks från Best Secret, väska från Fendi och solglasögon från Thierry Lasry

Jag var helt slut igår efter vår heldag med planering inför hösten och när tjejerna gått ramlade jag ihop som en liten hög i soffan. Även den här dagen rusar förbi mig men solen skiner och jag har en rad trevligheter planerade.

Måste slå ett slag för min nya tröja, kanske den finaste hösttröjan jag sett? Tre personer på kontoret idag som har frågat mig var den kommer ifrån och om den finns i butik. Till er glädje kan jag tala om att det gör den, ni hittar den här (annonslänk!). Bra pris och så fin design. Jag älskar den här förhösten som tillåter en att skippa jackan men ändå nosa på höstgarderoben. Kommer leva i beiga färger även denna säsong.

Nu ska jag sticka iväg på ett spännande möte, puss!

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv