Frågor med Forni

Frågor med Forni

13 september 2018, 18:05

Hej!
Hur söker man jobbet som projektledande assistent? Kram

Den tillsattes precis. Som jag skrev i tjänstebeskrivningen så avslutades perioden för att söka tjänsten den sista augusti, därefter träffade jag och sedan även Louise ett gäng olika personer och i dagarna togs beslutet och en person anställdes. Så roligt! Ni kommer älska henne.

Hej <3

Du har många nämnt att du fått till en terapeut och att det tog dit innan du hitta någon som kändes bra. Jag har nu fått möjligheten att träffa en för att äntligen få prata ut om mina känslor och tankar. Vi ska ha vårt första möte inom en snar framtid. Jag har dock, pga. min impulsiva nyfikenhet, lyckats ta reda på hennes ålder. Vi är i samma ålder!! Dvs 25 år ish och jag är livrädd att det inte kommer kännas bekvämt pga. hennes ålder. Kan inte du kort berätta om din erfarenhet? Tycker du att ålder och kön spelar roll?

Hej fina!

Jag har gått hos både kvinnor och män i ålder 30-60 år, så ganska brett. Jag tycker faktiskt inte att ålder eller kön har spelat någon roll men det där är individuellt. Träffa henne och om det inte känns bra behöver du ju inte gå igen! Jag gick till en äldre kvinna en period som var supertrevlig och smart, men hon hade svårt att förstå sociala medier vilket gjorde att jag kände att hennes ålder spelade in (handlar ju såklart om personlighet också) och då bytte jag.

Lycka till med att hitta rätt person att prata med
<3

Halsbandet m månen!!!!!!! Wow! vart ifrån?

Thomas Sabo – det är mitt stjärntecken och en månde. Älskar det!

Snälla rara underbara Michaela!! Du som alltid klär dig så bra efter tillfälle! Nu när hösten står på glänt och man vill vara fin men slippa frysa, (dvs slippa gå barbent) Vad har man på sig på fest för att fortfarande känna sig riktigt fint??? Hur klär man upp sig samtidigt som man är ordentligt påklädd??? Alltid varit KASS på sånt! Kan du inte ge lite förslag. Behövs inga länkar eller dylikt men bara konkreta tips, var lägger man fokuset?? <3 TACK för magisk blogg sen 2009!! <3

Hej fina TACK för peppen <333

Jag säger bara: byxdress. Perfekta festplagget under höst och vinter. Med långa ärmar och ben så är du klädd och slipper frysa. De är fina med ankelboots och alltid tjusiga att lägga en fuskpäls över. Älskar dem.

Annars skinnbyxor för en festligare känsla (lätt om du vill klä upp exempelvis en kashmirtröja) med ett par high heels. Gärna kortare jackor över din look, kappor ser så vardagsaktiga ut tycker jag. En kort jacka, en svart byxdress och ett par höga ankelboots så är man hemma!

Sista tipset är utsvängda byxor till sidenblus, alltid en hit när man vill vara uppklädd. Jag har flera sidenblusar från Ahlvar som är sååå fina till fest!

Puss!

Var är de fina bordsunderläggen ifrån?

De är nya, köpte dem på Lagerhaus för några veckor sen!

Recept på äppelpajen!!!

Kommer i helgen jag lovar!!!

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv