Okategoriserade

Nervositet inför bröllopet

13 september 2018, 09:35

God morgon vänner,

Jag visste faktiskt inte att jag skulle vara så nervös och på spänd inför Petras bröllop som jag är. Senaste dagarna har jag haft svårt att somna + vaknat med stress i kroppen och jag har en känsla av att det kommer vara så fram till bröllopsdagen. Jag tror att det blir extra påtagligt för att vi dagligen pratar om bröllopet och varje gång Petra kommer med något som blivit fel känns det som att jag får en hjärtattack. Haha. Och det händer ju då och då, som sig bör, inför ett bröllop. Eller när Petra skickade bild på henne i bröllopsklänningen och jag blev glansig i hela ögonen för att det blev så mycket känslor. Hon såg så fin, stolt och förväntansfull ut. Jag har ju varit förberedd på att jag kommer gråta en hel del på bröllopet (gråter mycket även när det är folk som inte står mig så nära) men när jag fick se henne i klänningen insåg jag att OJ jag kommer verkligen att gråta. Herregud hur ska detta gå haha… blir vattenfast smink i hela jävla facet. Vet faktiskt inte alls hur jag ska klara av att hålla ett tal och börjar bli riktigt nervös över det. Kommer bara komma snorblandade hulkningar i tre minuter.

Nåväl, nu ska jag strax förbi skräddaren och sy om en detalj på min tärnklänning och sen väntar en del skönhetsbehandlingar inför nästa vecka. Om prick en vecka börjar bröllopet!!! Tur att jag och D får några ensamdagar i St Tropez innan så att jag kan meditera och lugna ner mig.

Ha en fin torsdag nu,
Puss!


Foto

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv