Veckan i bilder: Stolt vän, diamanter och jackor

Här kommer några bilder från min vecka som varit!

I tisdags hade vi som tidigare nämnt planeringsdag hos mig. Ni som lyssnar på poddis vet att jag har fått som uppdrag av Hamilton att vara helt ofixad en dag och i förra veckan blev det två dagar. Osminkad i en lite skitig skjorta, uppsatt hår och glansig hy. Men glad och peppad ändå.

Såg detta omslag i verkligheten och DOG. Så jääävla stolt över Margaux som är på omslaget på Elle. Det är helt sjukt stort. Jag visste att jag, där för tre år sedan när jag frågade om hon ville börja jobba hos oss, gjorde världens bästa rekrytering. Jag minns att både jag och Margaux blev kritiserade över att hon fick jobbet som redaktör hos oss när hon inte har någon utbildning inom skrivandet men den här branschen handlar inte om vem som skriver bäst. Det handlar om vem som har det lilla extra. Och jag kände så starkt att Maggis hade det i sig. Och se på henne nu!!! En stjärna ♥

Provade ut min tärnklänning som behövde justeras en del, men satt väldigt smickrande över rumpan. Får lust att stå såhär hela vigseln haha.

I torsdags var alla tärnor hemma hos Petra för att välja ut smycken, skor och hår inför bröllopet.

Det här blomsterarrangemanget var det finaste jag sett.

Vi gick loss på hämtmat från Pom & Flora samt diamanter från LWL Jewelry, herregud så mycket fint vi hittade. Kommer stråla som stjärnor hela bunden på bröllopet!

I fredags var jag på jakt efter en till klänning till bröllopet men hittade ingenting eftersom det bara finns höstgrejer i butik just nu… så jag kom hem med en ny jacka istället :))) D tyckte det var super med en ny jacka i hallen fastän jag bara har 125 stycken :)))

  1. Hej fina du!
    Du har alltid så himla fina myskläder/set och fina tofflor, nu när hösten börjat komma och myskvällarna är här kan du inte göra ett inlägg med lite tips och inspiration med myskläder? Du är bäst, PUSS

  2. Men vad otrolig grym och peppande människa du är! Tänk om det fanns fler kvinnor som du som gav andra en chans att växa! All eloge till dig, du är en stor del i Margauxs framgångssaga.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi