Salsicciapasta, brunch och fixardag

Jag hade världens lugnaste helg precis och det var helt galet skönt. Egentligen hade vi en stökmiddag inbokad men den blev flyttad vilket gjorde att helgen gick från festlig till mysig. Inte mig emot!

I fredags var jag och klippte mig på Bangerhead. På vägen därifrån gick jag till Diplomat och tog ett glas bubbel med Steffi, Jonas, lilla Lykke och Steffis mamma. Vid sju promenerade jag hemåt och så hade vi datenight. D lagade en gudomlig salsicciapasta, så drack vi rödpang och snackade skit.

I lördags tog vi sovmorgon och när klockan närmade sig brunch tog vi båten över till Nacka Strand. Jag älskar att åka båt till ställen, det är så mysigt och får mig att känna att Stockholm till 100% är världens bästa stad.

Vi hade bokat bord på J i Nacka Strand som precis börjat med helgbrunch!

Jag åt en pulled oxkindsburgare med sötpotatispommes.

Följt av amerikanska pannkakor med sirap och blåbär, mums!!!

Mamma och pappa delade på den här smarriga efterrätten: äppelcrunch med salted caramel-glass, de hälsar att den var 10 av 10!

Gud så mysigt vi hade det, satt i fyra timmar och pratade om allt vi inte hunnit prata om eftersom vi inte setts på några veckor. Älskar min familj något oerhört.

Efter brunchen tog de båten med oss in till stan men där skiljdes vi åt. Jag stack iväg på manikyr med tärnorna och bruden inför bröllopet. Vi skrattade bort ett par timmar, fick naglarna fixade och gick igenom detaljer på bröllopet, bland annat hur vi ska gå in till vigseln (men det såg mest ut som ett luciatåg haha… kämpa).

På kvällen blev det en favorit i repris från kvällen innan och en riktigt läskig film.

I söndags hade vi Den Stora Fixardagen. Slängde grovsopor, hämtade paket, jobbade, betalade räkningar, åt lunch hos svärisarna, promenerade en mil, fixade i lägenheten och packade. Så jäkla skönt när allt var klart. Älskar myshelger!!!

  1. Vilken härlig helg och vilket härligt inlägg! En sådan fin och nära relation till sina föräldrar hade/har jag med. Men en dag fanns pappa inte längre bland oss och livet blev aldrig detsamma. En sån fruktansvärd sorg och saknad <3.

  2. Hej! Vilken trevlig helg du verkar haft. Vart kommer din stickade polo ifrån förresten, väldigt snygg till hösten Kram från Elin 🙂

  3. Hej,
    Kan man få receptet på salciccapastan? Sen har jag en fråga som knte har med inlägget att göra. Men kan inte du tipsa om höstskor igen. Jag undrar även om du hsr tips på vad man kan ha för skor till utsvängda långa svarta kostymbyxor, jag själv tycker bara att mer öppna skor är snyggt till men nu när det är kallt ute vill man ju inte gå k pumps eller sandaler.. tipsa gärna <33

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi