Detta år är ett liv

Om ni inte har lyssnat på årsavsnittet av Forni & Hamilton så MÅSTE ni göra det. Dels är det en fin summering för er som har lyssnat under årets gång, men det är också en perfekt början för er som inte lyssnat men som är nyfikna. Börja med det här avsnittet, helt enkelt.

Till nästa år undrar jag om det är något ni tycker om lite extra eller vill ha mer av? Podden är ju sjukt intim och den känns verkligen som en hemlig klubb, där vi skapar innehållet tillsammans, så dela gärna med er.

Och grattis till världens mysigaste podcast som fyllt ett år ♥

Ni hittar avsnittet här!

  1. Hej! Jag började lyssna på er podd i somras och tar ett avsnitt varannan dag ungefär, älskar den bara mer och mer för varje avsnitt! Ser fram emot årsavsnittet!
    Kram.

  2. Tycker om när ni har ett specifikt ämne som ni pratar om. Såklart kan man småsnacka lite i början men sen gillar jag när man går in mer på djupet på ett ämne:)

  3. ÄLSKAR podden, känns som att lyssna på sina kompisar 🙂 Gillar mest att lyssna på prat om kärlek och relationer, men också allmänt om vad som hänt er i veckan etc. I årspodden diskuterade ni början på Hamiltons nya era, vore intressant att höra mera om det ämnet, hur ni och ert tänk utvecklats genom åren. Ifall ni gör flera gästpoddar så skulle jag gärna höra Sandra Beijer podda med er, hon skriver så fint om känslor.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi