Frågor med Forni

Hej!
Jag och min man firar tio år tillsammans. Har du något bra tips på destination i Europa höst/vår för en romantisk getaway? Kram och tack för en superhärlig blogg!

Men gud vad härligt – stort grattis till er! Det beror helt på vad ni är ute efter men Paris, Köpenhamn, Florens, Tel Aviv eller Champagne får bli mina tips. Finns så mycket härliga ställen i Europa. Puss!

Den gröna stickade tröjan du har på bilden från båten – VARIFRÅN??

Fått så många frågor om denna magiska tröja, den kommer från Soft Goat (annonslänk!)

Hej fina du!
Du har alltid så himla fina myskläder/set och fina tofflor, nu när hösten börjat komma och myskvällarna är här kan du inte göra ett inlägg med lite tips och inspiration med myskläder? Du är bäst, PUSS

Hej bästa!
Ja jag är nästintill besatt av fina hemmakläder. Hatar att vara sunkig bara för att jag är hemma. Man kan vara fin och skön på samma gång :))) Har alltid gillat fina hemmakläder oavseett om jag levt själv eller inte. Bra idé, det ska jag absolut göra! TACK & PUSS!!!

Hej Forni!
Vilken storlek har du på din Feni Pekaboo väska? Får den plats med en dator exempelvis? Och vilken tycker du ger mest för pengarna samt passar sig mest som en vardagsväska, din Fendi eller vinröda YSL? Kramis 🙂

Hej finis!

Åh jag vet inte vilket storlek den är i men inte den största – man får alltså inte plats med dator på bredden. Som vardagsväska är YSL-väskan mycket bättre, min peekaboo är inte en vardagsväska direkt eftersom jag inte får plats med dator etc. Min Fendi är mer av en finväska (dessutom ligger den på drygt 10 000kr mer i pris :-). Om du ska ha en väska att använda varje dag är YSL-väskan rätt beslut! Men vill du ha en riktigt vacker väska som folk berömmer stup i kvarten så är Fendi Peekaboo rätt väska. Får aldrig så mycket komplimanger som när jag har den.

Puss!

Jag önskar också att få receptet på salsiccapastan!! MUMS

Så många som frågat om receptet men han vet inte ens själv hur han gjorde den haha. D brukar bara slänga i sånt som finns hemma. Men det var en tomatbaserad sås som fick puttra upp så att det inte blev så ”såsigt”, sedan vet jag att han hade i lök, salt, peppar, fänkål, två burkar krossade tomater och rödpang. Puss!

Heej!:) såg ditt svar på dehär med att klä upp sig när det börjar bli kallare. Vad tycker du om svarta strumpbyxor? Kan man ha det hursomhelst eller är det big No? Förstår att det är en smaksak men hur tänker du. Jag har några schyssta kjolar i både jeansmaterial, svarta etc.. ska man lägga undan dom tills det är vår/sommar igen?

Tack för en bra blogg.
/trogen läsare

Hej bästa!

Tycker absolut att svarta strumpbyxor funkar, speciellt till svarta kjolar/klänningar. Brukar ofta ha det på vintern. Kör på!

<3

  1. Hej fina Michaela!
    Jag har en fråga som kanske passar i nästa veckas ”frågor med Forni” eller möjligtvis i ett annat inlägg.
    Jag har länge varit ute efter ett snyggt skärp som passar till det flesta byxor. Jag vet att du tidigare använt ett Gucci skärp och undrar om du skulle säga att de fortfarande är lika ”inne” eller om det är något annat som gäller nu. Vore superkul om du kunde tipsa om lyx vs budget skärp! Kram

  2. Kan inte du snälla tipsa om lite mindre väskor för ca 8-14.000 kr? Älskar Gucci Marmont väskorna men vill gärna se fler alternativ men är så dålig på att spana efter fler modeller 🙂 <3

  3. Hej, tack för en fantastisk blogg! Jag ska åka till Florens i början av oktober och skulle såå gärna vilja ha dina bästa tips om allt från restauranger till butiker. Ha det fint!

  4. Hej finaste!
    Jag undrar lite över dina fransförlängningar. Du har tidigare nämnt att du gör nya var 3e vecka eller något i den stilen. Jag undrar hur dina egna fransar påverkas av detta? Jag har själv haft fransförlängning i snart 4 månader utan paus, men nu finns det inte mycket kvar av mina egna fransar haha :(! Påverkas dina egna fransar mycket? Använder du några produkter för att stärka dina egna?

    Tack för världens mest inspirerande blogg! <3

  5. Hej! Har en fråga gällande ditt inlägg om att jobba övertid och göra karriär som du skrev för några veckor sedan. Jag blev väldigt förvånad över det du skrev då det inte gick ihop med bilden jag fått av dig. Du har själv gått igenom utbrändhet och psykisk ohälsa och har föreläst, bloggat, poddat och till och med skrivit böcker om ämnet – därför blir det så oerhört konstigt att du pratar om övertidsjobb för att göra karriär, i samma mening liksom. Såg att många bloggläsare reagerade på det och att även Bloggbevakning tog upp det i ett inlägg. Kan du inte bemöta den kritiken och frågorna du fick i ett inlägg? Vi är många som undrar hur du tänker gällande karriär och jobbstress osv 🙂 Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi