Weekly plans

God morgon gullungar,

Just i detta nu ligger jag på en solstol i 24 graders värme och blickar ut över havet. Jag hör sorlet från de som badar i poolen bakom mig, lite längre bort på en klippavsats hoppar ett gäng tonårskillar som skriker till varandra på franska och i mitten av allt sitter jag med datorn i knät och skriver med er.

D sa i morse att han var redo att komma hem till rutiner och vårt vanliga liv, att han är färdig med semester, men jag känner inte så. Inte alls. Jag har märkt generellt de senaste åren att jag allt mer sällan längtar hem från en semester. Kanske är jag inte sån hemmakatt som jag tror att jag är? Jag trivs på resande fot, mycket av mitt jobb kan jag göra var som helst ifrån och jag blir aldrig trött på semesterrutiner. Jag tror att jag trivs med att vara svår att nå, att vara lite bortkopplad och ifred. Och det blir mer och mer tydligt för mig hur gärna jag vill ha ett boende utomlands i framtiden. Har insett att jag absolut inte vill ha Sverige som enda bas. Jag behöver någonting annat långt bort ifrån.

Någon mer som känner igen sig?

Anyway, om några timmar åker vi hem och sen väntar en riktigt bra vecka. Ska vi kika?

Måndag: Sola och bada och inte dricka några pina colada men kanske en cola. I eftermiddag åker vi hem!
Tisdag: Kontorsdag, återbesök hos frisören, ett par möten på eftermiddagen.
Onsdag: Kontorsdag och ett par möten
Torsdag: Kontorsdag, podda, mötesmaraton och en middag på kvällen.
Fredag: YOGARETREAT I SKÄRGÅRDEN!!!

  1. Känner så igen mig! Så för 2 år sen tog vi faktiskt tag i saken och köpte en lägenhet i Spanien. Helt ärligt bland det bästa vi har gjort. Det är verkligen vår fristad. Vi velade mycket fram och tillbaka då vi gillar att resa och kanske inte åka till samma ställe. Men vi hade möjligheten att köpa, och nu har det absolut blivit mycket Spanien. Vi fick dessutom barn för 1 år sen och det har varit så skönt att åka till vår lägenheten där man har alla bekvämligheter och ett extra lager med allt för barn. I framtiden kanske det blir mer resor till andra ställen men vi kommer nog aldrig göra oss av med ett boende utomlands. Hoppas ni hittar ett magiskt boende utomlands i framtiden <3

    1. Gud vad härligt att höra om detta, tror verkligen att vi lutar åt att göra samma sak som ni, så härligt att det låter som att det är ett fantastiskt alternativ. Precis som ni är jag lite rädd för att begränsa mina resor samtidigt så känner jag att jag behöver något annat än bara Sverige som mitt hem. Puss!

  2. Sådär har jag känt i flera år, haha! Du har inte funderat på att prova på att bo utomlands? Mina år i Paris och de fem månader jag provade på att bo i Kapstaden var de bästa i mitt liv, och jobbigaste. Men ändå så värt det med tanke på hur mycket jag utvecklats av det. Det är aldrig för sent för att testa nya upplevelser.
    Eller så köper du ett litet torp på den italienska västkusten som du kan åka till under vintermånaderna 😉

  3. Precis så känner jag. Därför har jag sagt upp mig och sålt allt jag äger. 5 veckor startar jag en jorden runt-resa utan någon plan på att återvända hem. Semsterställe i Sverige? Kanske. Men aldrig en fastbas. Målet med resan är att upptäcka världen men också för att hitta någonstans i världen där jag vill bo i framtiden.

  4. EEEEELLER kanske du, precis om jag, skulle trivas att bo mer i lugnet? Jag bor numera i ett litet hus 10 min från en stad där allt finns, och tystnaden och grönskan och lugnet är fantastiskt. Jag tror inte jag insåg före flytten hur tufft min hjärna tyckte det var med konstant sorl från storstaden och dofter och människor och stress och konsumtion. Saknar inte alls China Box så som jag trodde, att plocka äpplen från egna äppelträdet slår det. Förstår iofs att det är svårare att flytta ”lite lagom ut” när man bor i Stockholm.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi