Min helg i bilder

Petra och Markus bröllop

26 september 2018, 10:52

Det är torsdag och första dagen av Petra och Markus bröllop. Jag och D kommer fram vid fem-tiden och då sitter redan halva gänget som ska bo i slottet i trädgården och dricker rosé. Alla är på sitt bästa humör!

Jag gör i ordning mig i lugn och ro, får hjälp av Mathilda med att sy fast knappen i min urringning som släppt och gör mig redo för första kvällen, som skulle bjuda på trädgårdsmingel.

Mitt halsband får jag alltid massa frågor om och jag älskar det, här hittar ni det (annonslänk!).

Såhär såg jag ut, i klänning från 2nd Day (annonslänk), väska från Cult Gaia och skor från Hermes. Det var min bästa Tess som lånat mig både klänningen och väskan, kände mig hur fin som helst!

Kvällen var så mysig och härlig. Vi drack rosé, kramades och pratade. Här är jag och mina extremt snygga tärnkompisar!

Steffi, jag och Dasha som tog en kisspaus på vårt rum.

Vid halv ett åkte folk tillbaka till sina hotell och vi som bodde på slottet kröp ner i våra sängar för en ordentlig natts sömn innan den stora dagen.

På fredagen vaknade jag innan klockan ringde av ren pepp. Jag skuttade upp ur sängen och när jag kollade ner stod detta gulliga gäng nere i trädgården redo för att äta frukost.

Ibland när jag ser bilder på mina vänner så krampar det till i hjärtat, jag tycker så otroligt mycket om dem? Tacksam är en underdrift.

Vi tjejer möttes sedan upp vid halv elva i min svit för att göra oss i ordning. Tre timmars piff väntade! Det var så sjukt trevliga timmar, ingen stress och alla blev superfina.

Här är jag klädd i sidenmorgonrock från By Malina och helt otroliga örhängen från LWL Jewelry, som jag hade fått äran att få låna till bröllopet. Håret hade tjejerna på Hairtalk gjort och jag kände mig verkligen som en prinsessa i min maffiga uppsättning (som vi fick till tack vare löshår).

Dricka bubbel och prova smycken.

När Petra hoppade i sin bröllopsklänning så kom mina tårar. Jag har aldrig sett henne så… upprymd. Och stolt. Och exalterad. Det värkte av kärlek när jag såg henne, så otroligt vacker och redo att ha ”the first look” med Markus. Jag trodde det var en skröna att folk aldrig är så vackra som på sitt bröllop men i Petras fall är det sant, jag har aldrig sett henne vackrare. Det var ett glow man bara får till på sin bröllopsdag.

Tada! Såhär såg lilla tärnarn ut när hon var klar.

När gästerna började anlände smör jag ut på balkongen för att vinka till alla.

Vid det här laget var hela brudsällskapet övertaggade. Jag trodde att man var nervös och seriös innan en vigsel, men vi stod och hoppade som ett fotbollslag med alla tärnor, marskalkar, brudparet och Petras pappa medan vi skålade i champagne och skrek ”NU KÖR VI!!!”.

Sen tågade vi ut och så var det dags för vigsel. Jag läste en av mina egna dikter och Petras kusin Jocke vigde dem. Det var en mix av seriöst och en stor dos humor, precis i brudparets stil och så som det ska vara. När jag läste min dikt och mötte Markus blick och hans ögon var fyllda av tårar… nä gud så känsligt det var.

Sara, Joanna, Mathilda, Petra, moi, Carro och Linn. Så bra energi genom hela bröllopshelgen, bara kärlek hela vägen in i mål.

Och med killarna också <333

Efter vigseln väntade mingel i trädgården med snittar och bubbel och liveband. Sedan var det dags för bröllopsmiddagen. Jag hade en så underbar bordsplacering med massa kärlek runt bordet! Talen var så fina och alla var så kärleksfulla. Mitt eget tal kändes superbra och kom direkt från hjärtat, det var intressant hur all nervositet släppte och det enda jag kände var glädje.

När middagen var avslutad, all god mat uppäten och alla kärleksfulla tal avslutade så dansade vi bort resten av natten. Fram till 04.00 stod vi på dansgolvet och lämnade det inte för många minuter. Länge sen jag dansade så mycket som denna helg, kom upp till minst sex-sju timmar dans totalt för mig. Har man kul så har man.

Världens bästa bröllop!
Stort grattis mina älskade vänner, som jag älskar er!!!

Resten av helgen får ni se lite senare ♥

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv