WEEKLY PLANS

God morgon gulliga!

Jag sitter på flygplatsen i Paris. Mitt plan gick 06.05 i morse så klockan stod på 03.30 (!). Vill inte ens föreställa mig hur bra jag kommer sova i natt haha.

Jag är i Paris för att om en timme möta upp resten av gänget, hoppa på en buss och åka två timmar bort till Champagne-distriktet där jag ska vara fram till torsdag. Ni minns väl förra året när jag var i Champagne tillsammans med Richard Juhlin (både personen och varumärket)? Det var en av de bästa upplevelserna i hela mitt liv och jag är SÅ tacksam att jag får göra om den här resan även i år. Richard Juhlin som varumärke känns nästan som en liten familj för mig och jag ser så sjukt mycket fram emot dessa dagar tillsammans.

Om ni vill se lite bilder från förra resan till Champagne så kan ni göra det här, här och här!

BLIR HELT EXALTERAD när jag går igenom de gamla inläggen. Ih!

På fredag är jag hemma igen och då väntar en maxad kontorsdag för att ta igen den vecka som jag missar. Det är champagnebesök från 09-00 varje dag på resan så det finns ingen tid över till annat jobb. Jag ska försöka njuta av upplevelsen och lära mig massor om denna magiska dryck.

Puss!

Förra året tillsammans med ägaren av Champagnehuset Jacquesson och Richard Juhlin (som är bäst i världen på champagne!)

  1. Låter som du får en härlig vecka. 🙂
    De va ett helt underbart avsnitt igår av eran podd.
    Jag bara älskar o lyssna på eran podd.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi