Onsdag

Hej gullisar,

Hmm svårt att hinna blogga när man dricker champagne från 09-00 varje dag haha. De andra kan jobba lite på bussen mellan champagnehusen men för Åksjukast i världen går det inte superbra direkt.

Hur mår ni? Här i Champagne är det regnigt men fantastiskt vackert och härligt. Igår hade vi världens trevligaste middag och idag fortsätter festligheterna. Jag känner sån tacksamhet här – så glad för att jag får uppleva och lära mig nya saker i kombination med att träffa nya människor, skapa band och ha fantastiskt roligt tillsammans. Det slutar aldrig att förvåna mig hur enkelt vi människor kan bli vänner om man bara lägger manken till. Vi är 16 personer på den här resan och känns alla som vänner, även fast vi inte kände varandra för två dagar sen.

Nu ska vi snart iväg till Veuve Clicquot som blir dagens första hus. Jag hoppas att ni får en mysig onsdag och tar hand om er själva och de ni älskar. Gör något extra fint för er själva idag. Puss!

 På Dom Perignon igår!

  1. Hej! Kan inte du tipsa om lite snygga höstkläder? Framförallt jackor/kappor, väskor & skor 😀 Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi