Inspiration

Boktips inför hösten: dela med er!

7 oktober 2018, 10:00

Sommaren och hösten är mina prime times för böcker. På sommaren har jag alltid en bok med mig till solstolen, flygplanet, frukostbordet. I somras avverkade jag kanske 8-10 böcker som gav mig så mycket njutning, insikter och avslappning.

Böcker ♥

Nu när hösten är här vill jag gärna byta fokus från avslappnade romaner till böcker där jag kan lära mig lite mer. Jag går mer på böcker om personlig utveckling och känner att det finns en lust att lära i mig.

Eftersom många efterfrågar boktips här i bloggen tänkte jag att det vore mysigt om alla tillsammans tipsar om någon eller några favoritböcker i kommentarsfältet, så gör jag ett inlägg om det!

Skriv en kommentar där du tipsar om en eller flera böcker med titel och författare samt genre – så samlar jag ihop alla våra tips till ett riktigt härligt bokinlägg. Om du vill får du gärna skriva med när eller för vem boken passar till!

Puss!

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv