WEEKLY PLANS

Hej alla gulliga,

Hur mår ni?

Idag är jag på sjukhuset hela dagen. En person som jag älskar är sjuk så idag är jag med på ett fyra timmar långt möte. Hoppas att ni aldrig glömmer bort att vara snälla mot alla människor ni möter, både digitalt och irl, för ni vet aldrig vad som pågår i deras liv även om ni möts av leende på läpparna och samtal om ytliga saker. Privatliv finns av en anledning, man varken vill eller kan dela med sig av allt i sitt liv med respekt för andra iblandade. Det kan vara en fin påminnelse att ha med sig, det här med att alla har sina struggles. Behöver själv bli påmind om det ibland. Att alla kämpar och tar sig igenom tuffa perioder. Ingens liv är perfekt.

I alla fall. Jag är redo att komma in i rutiner även om jag är lite ur balans just nu… Den här veckan är ganska vanlig för mig. Nästa vecka börjar min nya projektledande assistent och jag är så glad över det! Speciellt när man måste vara iväg såhär på privata grejer så saknar jag verkligen att ha en person som kan hjälpa till. Det ska bli fantastiskt roligt med Emelie i gänget.

Nu tittar vi på veckan.

Måndag: Sjukhushäng och det jobb jag hinner med.
Tisdag: En heldag på kontoret. På lunchen ska jag träffa Alex på Maria Nila och prata om årets samarbete och på eftermiddagen ska jag träffa mitt förlag och titta på första hela utkastet på boken – ih!!!
Onsdag: Kontorsförmiddag, podda på lunchen och möten på eftermiddagen. Bland annat en intervju med Expressen!
Torsdag: Heldag på kontoret som avslutas med ett tidigt middagsevent som Linn håller i tillsammans med Rum21.
Fredag: Jobba hemifrån och samla kraft ♥


Bildkälla

  1. Vill bara sanda lite karlek och omtanke att ditt hall! Min mamma ar sjuk (och har varit det lange men det har borjat ga nedfor, snabbare, pa senaste manaderna) och det ar sa tufft. Man kampar med alla sina kanslor och tankar inombords, men vardagen forsatter och man traffar pa manniskor dar svaret pa ”hur ar det med dig?” ar ”jo det ar bra tack” for att man, som du sager, inte vill dela med sig av allt som hander. Tycker det ar en valdigt fin paminnelse att vara snall mot andra – att komma ihag att vi alla har vara strider privat och ett snallt ord eller ett leende kan ga sa langt for att ens dag blir lite, lite battre. All lycka till pa sjukhuset idag, jag hoppas det gar sa bra som det mojligt kan. Kram

    1. Tack fina du. Så tråkigt med din mamma, jag skickar er världens största kram. Vi gör vårt bästa <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi