Veckan: Godis, Shirtonomy och en frukostklubb

Vissa mornar har varit riktigt fina innan molnen har dragit in över stan. Såhär såg det ut en morgon när jag gick till jobbet! Ibland går jag Strandvägen till kontoret och det är så härligt för alla som går där är typ glada? Jag tror det är så att man måste bli glad av att promenera till jobbet längst med en av Sveriges vackraste gator. Finns inget annat alternativ än att känna tacksamhet. Så fint med alla vackra träd nu också.

Ibland går jag in och kikar på minnen på Facebook och blir nostalgisk. Minns ni som läst länge när jag var med i en Frukostklubb? Vi hade den i säkert tre år och åt frukost samma gäng, på samma ställe, varje onsdag vid samma tid. Tips till alla som vill få in ett trevligt inslag i vardagen – starta en frukostklubb!

Eftersom det har varit så varmt den här veckan har jag haft skinnjacka istället för kappa. Det här är den mjukaste skinnjackan jag någonsin haft på mig, från LXLS.

I torsdags åt jag frukost med ValerieStrandvägen 1. Jag tar alltid gröten där, den är så satans god.

Godiseftermiddag på kontoret, för sådana dagar behövs ibland.

Gick förbi Sandro när jag skulle köpa min lunchsallad och blev kär i denna look.

Ni följer väl Daily ForniInstagram? SÅ FINT FLÖDE SÅ MAN ORKAR JU INTE! Det är Tess som bossar över vårt flöde. Följ här!

Efter en jobbdag gick jag och D till Shirtonomy för att skräddarsy ett par skjortor till honom! Man är väl världens snällaste flickvän.

Deras showroom ligger ganska nära vår lägenhet så det blev ett perfekt stopp på vägen hem.

Det blev två stycken skjortor, en mörkgrön som var helt sjukt snygg mmm längtar tills han har den på sig (snygga skjortor blir ju även en present till mig, haha).

Det blev den här jackgrejen på bilden också, snygg att ha över skjortor nu när kylan kommer. Älskade den rostbruna färgen!

Har beställt hem lite nya tavlor till vår tavelvägg, vi ska byta ut de flesta på dem samt tavlan vi har vid matbordet. Den här bilden på Positano som Rami har fotat bestämde jag mig för att beställa när jag såg den på deras utställning på modeveckan. Finns hos Moutife!

D slängde ihop en riktigt smarrig middag till oss i veckan. Han gjorde en asiatisk dressing som fick gotta ihop sig i en grönkålssallad och sedan saftig, ekologisk kyckling i ugn. En rätt som kanske inte ser mycket ut för världen men som var helt magiskt god. Livets vinstlott att ha en kille som är bra i köket.

Såhär vackert var Djurgården i morse. Fan inte klokt!

  1. 1, sista bilden är ju ren magi. Disiga puder-mornar är det bästa.
    2, Om man bortser från den rostbruna jackan, kan vi fokusera på tavlan? Vad är det för någon? Vem har gjort? Så underbar.

    Fin helg *

  2. Stör mig sjukt mycket på att du 1. Stavar fel på ordet ”längs” med, och 2. Använder det fel. När man skriver att man går längs med en väg så betyder det att man går bredvid den. Går man på stranden längs med havet så går man inte i havet.

    Du gillar ju språk och ord och sånt! Längs med, utan ”t”.

  3. Hej! Finns det möjligtvis något ungefärligt recept på salladen o h dressingen? Verkade så god!!
    Kram och tack för superbra blogg

  4. Hej Michaela! tack för jätte bra blogg! Skulle du kunna göra ett inlägg där du tipsar om fina mjukis-set att ha hemma?

    Ha en fortsatt trevlig helg!

  5. Hej fina du,
    Är nyfiken på de måttbeställda skjortorna. Vad kostar dem?

    Tack för bästa bloggen
    Kram Ellinor

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi