Idag är jag fri

Innan jag lämnar kontoret idag vill jag bara tipsa er om Jossans bok som jag läste ut i helgen. Det är speciellt att läsa om någons livshistoria och sen bli påmind under läsningens gång att ”vänta här nu, det är ju min vän som har skrivit den här boken. Det är hennes historia jag läser”. Det är känsligt och stundtals jobbigt, men det infinner sig också en känsla av stolthet när jag läser den. Speciellt i slutet av boken.

Jag är imponerad över att Josefin tog sig igenom och ur sin alkoholism så tidigt i sitt liv. Att hon insåg vilka förändringar hon behövde för att kunna leva sitt liv fullt ut. Jag är övertygad om att den här boken kommer att vara den ”aha-upplevelsen” som vissa (speciellt unga kvinnor och män) behöver där ute.

Ni hittar boken här (annonslänk).

Ett litet måndagsbok-tips till dig som vill läsa en berättelse om någon som tidigt hamnade i ett beroende och hur hon hittade rätt verktyg för att ta sig ur det.

Nu ska jag gå hem och äta lasagne, puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi