WEEKLY PLANS

Det här är ingen vanlig vecka för det här är första veckan med Emelie i teamet!

Oj så bra det känns. Jag och Louise är inne i ett bra flow och det känns så roligt att komplettera upp med Emelie. Ett litet men starkt gäng som jag ser fram emot att utveckla i höst.

Det är en fullspäckad vecka med roliga och mindre roliga saker inbokade, som alltid. Idag kommer jag sitta uppslukad med E och gå igenom så mycket som möjligt så att hon kan sätta tänderna i jobbet så snart som möjligt. Men först ska vi äta en mysig frukost ihop alla tre innan allt börjar.

Hoppas att ni får en mysig måndag gänget! Nu tittar vi på veckan.

Måndag: Emelies första dag = genomgångar hela dagen och obligatorisk lunchyoga för mig. På kvällen ska jag skriva blogginlägg och förbereda utkast på ett stort samarbete.
Tisdag: Megaformer innan jobbet. Sen möten och pressdag! Det är pressvecka i Stockholm så vi ska gå förbi ett par presskontor och nosa på nyheter inför kommande säsonger. På eftermiddagen ska jag på ett matlagningsevent som Anitha har bjudit in till, härligt avslut på en tisdag mitt i livet.
Onsdag: Pressfrukost för Renlive, möten, podda. På eftermiddagen ska vi gå igenom inlagan på boken med Harper Collins, vårt förlag. Det börjar bli en riktigt bra bok.
Torsdag: Pressdag! Vi ska förbi två presskontor, jag har ett möte med ett klädmärke och på eftermiddagen ska jag äntligen träffa Susann, min karriärcoach.
Fredag: Jobba hemifrån, tänkte skriva skriva skriva!


Tjusig jobboutfit som jag gärna hade kopierat idag, foto här.

  1. Hej Michaela! Jag skulle vilja ha ditt bästa tips på Tapas-restaurang i Stockholm. Jag bor själv i Stockholm men har bara besökt stökiga och halvmysiga tapasrestauranger än så länge. Pappa fyller 50 år och vill helst ha tapas och då vill jag hitta den bästa av de bästa till honom ju! Klart det ska va lite stökigt på en tapasrestaurang, det blir väl så automatiskt när man delar mat tänker jag men vi är ett gäng på 8 pers och man vill ju kunna höra i alla fall de som sitter nära 🙂
    Ha det fint <3

    1. Alexandra! Jag kan tipsa om Matkonsulatet på Kungsholms Strand och La Tonteria på Rådmansgatan som är nyöppnat sedan några veckor bara 😁

  2. Hej finaste Michaela, Jag har en fråga… Jag hade världens märkligaste upplevelse med mina vänner ikväll, och jag kan för mitt liv inte lägga bort den. Det känns jättekonstigt att prata om, men jag blev så ledsen och behöver väl nåt slags… stöd? Jag kom in till en föreläsning ikväll där alla mina vänner satt i ett gäng och pratade. Jag hade på mig stor stickad tröja och halsduk, och när jag sätter mig ner får jag genast kommentarer från fler utav tjejerna om hur jag ser märkligt klädd ut – ’vad är det DÄR på din tröja’, ’ser du nånting genom halsduken’, ’är du sjuk eller? varför har du det här på dig?’ var ett urval av det jag fick höra. Det gjorde mig jätteledsen men jag log och försökte skämta bort det (som man ju gör när man blir överrumplad). Jag VET att det är knäppt, men jag kan inte lägga bort detta… vi är relativt nya studievänner och deras bemötande var något jag aldrig upplevt från dem tidigare. Nu till frågan – hur fasen säger man till att sådant bemötande inte är okej?? Känner mig jättedum men pallar inte att det händer igen och jag sitter där utan någonting att säga… Kram <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi