Beauty: Från dag- till kvällslook

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED NIVEA

Jag och Sarah (som just fått världens gulligaste bebis precis!!!) frontar ju NIVEA och kampanjen Loved by Make up Artists. Fokuset i kampanjen ligger på deras ansiktsrengöring och vi tipsar om några favoritprodukter och olika användningsområden.

Det är så SJUKT roligt att göra detta tillsammans med Sarah. Hon är verkligen en klass för sig när det kommer till skönhet. Jag lär mig massor av henne varje gång vi ses och det är så roligt att få dela det med er!

Nu har vi spelat in två olika tutorials till er som handlar om hur man stylar sig själv från dag- till kvällslook. Det kan ju råda delade meningar om vad som är viktigast när det kommer till en look men många är nog överens om att ögonbrynen är i fokus. För mig är ögonbrynen en stor del av min identitet och jag får ofta frågor om just mina ögonbryn.

Därför tänkte vi att nu tar vi tjuren vid hornen och låter Sarah visa upp hur hon sminkar mina ögonbryn för att få dem till perfektion (Sarah är specialist på ögonbryn ska tilläggas).

Voila! En ögonbryntutorial comin’ up.

 

Förutom ögonbryn tycker jag att läppar kan vara rätt svårt. Om jag ska ha läppstift vill jag få till det perfekt och hållbart men det kan vara lättare sagt än gjort. I denna video visar Sarah på ett enkelt sätt hur du kan lägga två olika typer av läppar, en lite mer naturlig för dagen samt en riktig kvällslook. Ett tips jag lärde mig är att använda wipes för att få till skarpa linjer. Bara vira wipen runt fingret och dra längst läppen – så smart!

 

NIVEA Double Effect Eye Make Up Remover är en produkt som fungerar som en soldat när det kommer till ögonsmink då den tar bort all vattenfast make up. Den tar verkligen bort ALLT runt ögonen och jag använder den med tops för att ta bort eyeliner och sedan med pad för att ta bort ögonskugga eller brynen när de är kraftigt målade. Jag brukar även använda den på läpparna när jag har läppstift!

Ett annat tips är att använda den med tops när du vill korrigera sminkningen. Så enkelt och smidigt.

För att sammanfatta dagens beauty-inlägg skulle jag vilja säga följande:

För att få till en look som fungerar hela dagen så är ögonbrynen extra viktiga. Lägg lite krut på att få till de perfekta brynen. Satsa på en neutral läpp för dagtid och kläder som enkelt går att styla om. T.ex. ett par svarta, utsvängda byxor tillsammans med en vit skjorta eller blus. När du sedan ska ta dig vidare till din kvällslook är det bara att addera ett par färgglada läppar och fiska upp ett par statement-örhängen ur väskan. Klar!
Glöm inte att alltid ta bort sminket innan du går och lägger dig. Sena nätter räddas av wipes vid sängbordet!

I samarbete med NIVEA

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi