Torsdagsförmiddag

HEJ GULLIGA!

Idag känner jag hur universum har varit extra snällt mot mig. Positiv energi från olika håll, positiva resultat och svårigheter som har tacklats utan några större problem.

TACK FÖR DET UNIVERSUM!

Ironiskt hur dåliga eller bra saker ofta kommer i klumpar, eller som dominos. De ramlar över varandra. Senaste dagarna har kantats av bra saker trots att livet inte är helt perfekt. Jag har fått roliga jobbförfrågningar och är lite extra kär i kontoret för tillfället. Det är sjukt härlig energi här och jag har gått hem med ett leende varje dag. Blir extra bra när jag har fått sova som en prinsessa flera dagar i rad. Ikväll har jag bokat in en djupgående massage också för att massera ut alla stelheter i kroppen och sen kommer jag förhoppningsvis att må helt ljuvligt.

Det är pressvecka den här veckan så jag ska förbi ett par presskontor och kika på vårens nyheter, men vi hörs lite senare för veckans frågor.

Ta hand om er, puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi