Inspiration

Inspiration: Det stora inlägget om hemma-outfits

20 oktober 2018, 10:00

Innehåller annonslänkar

Det är så roligt att alla vill försvinna in i mjukisklädernas värld nu när hösten är här. Jag själv är ju nästintill besatt av fina hemmakläder som känns lyxiga utan att de alltid ska behöva kosta alltför mycket. Det är viktigt för mig att känna mig fin hemma såväl som ute bland folk eftersom jag klär mig lika mycket för mig själv som för andra. Jag gillar att känna mig fin helt enkelt.

Hemma kör jag alltid osminkat med sköna, fina kläder (gärna set) och stilrena tofflor. Jag gillar att matcha i set och skulle aldrig ha på mig klassiska gråa mjukisbyxor med mudd haha. Kashmir fungerar alltid men även tunna plagg i mjuk bomull är en riktig hit hos mig.

Nedan kommer några favoriter som jag tycker är så fina att ha hemma nu i höst.

1. Topp, byxa 2. Hoodie, byxa 3. Tröja, leggings

Vitt är alltid en hit. Även om det är en färg som såklart behöver tvättas mer än andra är det både fint och mysigt att ha såväl hemma som ute. Annars är chokladbrun en ny favorit hos mig, vill leva i chokladbrunt!

Kimono | Byxa

Som jag sa – vitt!

1. T-shirt, byxa 2. T-shirt, byxa 3. T-shirt, byxa 4. Tröja, byxa

Det bästa med matchande hemmaset är att man kan ha några lite mysigare och sedan några lite finare som funkar när man exempelvis ska äta fredagsmiddag. På helgen vill jag gärna se chic ut men ändå ha på mig sköna kläder om vi ska äta middag hemma, oavsett om vi är själva eller har bjudit över några vänner. Alla fyra set ovan skulle vara helt perfekta för helgmiddagen hemma tillsammans med ett par Flattereds!

1. Tröja 2. Byxa 3. Doftpinnar 4. Ljus 5. Filt 6. Slip-on

För att verkligen få till rätt känsla till höstmyset: doftljus, mjuka slip ins, sovmask, bra böcker, varma sjalar och softpinnar.

Nu är du redo för hösten!

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv