WEEKLY PLANS

God morgon!

Herregud vad jag behövde drygt tio timmars sömn. Jag somnade redan vid 21 i soffan igår och vaknade 07.30 idag. BRA Michaela. Utvilad är A och O. Nu ser jag fram emot en härlig jobbvecka med sköna träningspass, roliga möten och event.

Måndag: Kontorsdag. Meditation innan lunch med teamet och sen yogar jag på lunchen som vanligt. I eftermiddag ska jag fika med Alexia & Corinne innan jag springer och fixar naglarna.
Tisdag: Megaformer på morgonen! Veckans svettigaste timme haha. Sen blir det en heldag på kontoret med paus för ett yogaevent på Diplomat som Urbanista håller i. Jag tror att det serveras afternoon tea efteråt, HUR MYSIGT!
Onsdag: Plåtning på förmiddagen, podda på lunchen och på kvällen håller Linn i ett event med Rum21 som skulle ägt rum för några veckor sedan men flyttades fram till den här veckan. Härligt med tjejhäng.
Torsdag: Jobba hemifrån och vila. Hoppas att det regnar för extra mys.
Fredag: Pressfrukost för Jossan och Vanjas bok som de har gjort – HEJA!!! Lunch med tjejerna på Wall of Art om ett eventuellt projekt som vi ska göra tillsammans inför boksläppet. På eftermiddagen har vi en intervju med Veckorevyn om boken och när dagen är slut ska jag träffa Cilla som jag inte har träffat på evigheter, jag har saknat henne.

I december släpps vår bok… blir helt pirrig när jag tänker på det.

SÅ FIN kontorsoutfit! Kanske ska passa på innan iskylan är här. Bildkälla.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi