PHOTOSHOOT

God förmiddag vänner!

Idag plåtar vi lite artiklar till Daily Forni och nya bilder till bloggis, känns som att det kanske är dags att uppdatera headern även om jag älskar den 🙂

Min rygg är värre än igår och jag har några riktiga skitdygn om jag ska vara ärlig. Jag har dessutom fått en inflammation i ena ögat och blåsor på fötterna så idag fick jag gå till kontoret med öppna skor (i härliga fem plusgrader) och med ett halvsminkat ansikte. Tur att man har en ljuvlig arbetsplats att gå till med stans bästa kollegor.

Jag älskar verkligen vårt kontor, både det ytliga men också känslan här. Alla som kommer hit säger att det är det finaste kontoret de sett och jag kan bara hålla med. Ibland blir man hemmablind men det är faktisk en ren lyx att sitta med sitt team och jobba i sådana här miljöer.

Nu ska jag sticka iväg och spela in veckans podd, jag tror att jag vill prata om hur man raggar i veckans avsnitt – ett alltid lika spännande ämne.

Vi hörs lite senare med helgens bilder som jag inte har hunnit posta än.

Puss!

Blus från Marville Road

  1. WOW snygg du är! Alltid lika inspirerande och vacker! Och JAAA tack för att att ni tar upp ämnet i podden, love it!! Kärlek <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi