Okategoriserade

Tuffa tider och perfektion

1 november 2018, 11:07

Hej hjärtan,

Jag har precis lagt en stund på att svara på några av kommentarerna i de två senaste inläggen. Tack igen för att ni hjälper mig att skapa en mysig plats här inne!

Den här veckan har varit tuff för mig, jag har varit ganska ledsen och inte mått så bra. D är borta torsdag till lördag och det ska bli ganska skönt faktiskt (ja, man får känna så och vara dödskär samtidigt, det går alldeles utmärkt). Jag behöver få vara själv och ge mig själv tid för reflektion, samt tid med mina vänner. Just nu känner jag ett extremt stort behov av att få umgås med nära vänner, dricka vin och prata om livet. Jag behöver känna stöd, gemenskap och förståelse. Och med nära vänner kan man känna det utan att behöva säga ett ord om man inte vill.

Det positiva är att allt går riktigt bra på jobbet. Jag har haft en del problem även på jobbet men jag har lyckats nysta ut vartenda ett av dem och nu ser det ljust ut. Vi sitter ju med sista sista grejerna till boken (går till tryck imorgon!) och det är en del som inte har varit som jag har tänkt vilket har inneburit en del extra arbete. Jag är ganska duktig på att lämna ifrån mig ansvar och lita på människor jag jobbar med, men om jag känner att det verkligen inte känns rätt så MÅSTE jag gå in och styra upp. Finns inget annat alternativ för mig och då får det ta den tid det tar.

Nu har jag lagt en stor dos kärlek på den här boken och kan stolt säga att den kommer bli helt galet fin, stark och känslosam. Så stolt över den.

Alla tårtbitar är inte alltid perfekta i livet, men jag är glad för att några är det och lägger mitt fokus där tills resten balanseras upp.

Ha en mysig dag, så hörs vi lite senare. Jag ska korra igenom boken idag, ta itu med ett gäng samarbeten och sen dricka vin. Puss!

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv