Lights On – Nordiska Galleriet

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Nordiska Galleriet

Har ni varit inne på Nordiska Galleriet sedan deras renovering? Tappade nämligen hakan när jag kom in i lokalerna, de har blivit helt otroligt fint. Absolut den finaste inredningsbutiken i hela Stockholm.

Det härligaste är att de inte bara har gjort om den fysiska butiken utan även lanserat en riktigt schysst webshop. Det finns ju inte ett jättestort utbud av just designerprylar i inredningsvärlden online (jämfört med modevärlden) så jag älskar hur Nordiska Galleriet positionerar sig med en webshop av högsta kvalitet – både i form av utbud och uppbyggnad.

Just nu har Nordiska Galleriet en kampanj som heter Lights On. Det innebär att du kan handla all deras belysning till 15% rabatt, vare sig du är på jakt efter en lampa till skrivbordet eller hallen. Kampanjen pågår fram tills den 15:e november – passa på att mjuka upp hemmet med den perfekta belysningen!

De har ett sjukt brett utbud av designbelysning – allt ifrån de klassiska armaturerna från varumärken som Flos, FontatnaArte och Lightyears till moderna favoriter från bland annat Vitra och Foscarini.

Nu när hösten är här känns belysningen hemma som den viktigaste prioriteringen. Jag vill ha en mjuk, varm belysning och gärna punktbelysa med olika lampor i fönster, på väggar och golvlampor. Nu har jag haft mitt sikte inställt på en av de klassiska Foscarini-lamporna som Nordiska har i sitt sortiment och tror nog att jag ska slå till nu under kampanjen. Skulle vara SÅ fin i vårt sovrumsfönster!

Jag bodde mittemot Nordiska Galleriet förut och köpte varenda present till varenda person i min närhet där, plus en hel del dekoration till vår nuvarande lägenhet. Allt ifrån ljusstakar till lampor och hall-inredning, älskar den där jäkla butiken ♥

Ni hittar Nordiska Galleriet på webben (klick!) eller i StockholmNybrogatan 11.

Happy shopping!

Erbjudandet gäller ej Bocci, Lambert & Fils och Rock & Hill

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi