WEEKLY PLANS

Förra veckan behövde jag få checka ut och släppa allt i viss mån. Jag jobbade som en tok, men ändå, jag släppte på gränser. Åt mat i sängen, fikade tre gånger om dagen, kollade ikapp alla avsnitt av bachelor, drack vin, blev tipsy, svalde ner ostron med champagne, släppte på mina regler. Tillät mig själv att bara skita i vissa saker för en vecka. Hösten kan föra med sig det begäret.

Nu känner jag mig redo att återgå till krav och måsten. Jag har avsatt mycket tid för att jobba på kontoret, något jag inte riktigt hunnit senaste tiden på grund av allt mående, lite sjukdomar, bokjobbet, events. Den här veckan blir det andra bullar: kontorsjobb och inte en enda inplanerad middag.

Dessutom påbörjar jag min mini-sockerdetox, jag faller ju alltid tillbaka i sockerberoendet och nu måste jag skärpa till mig igen för jag märker hur jag pendlar för mycket i humör och energi på grund av det där jäkla sockret. Två dagar i veckan med sötsaker/snacks och inte mer! Därmed basta!

Nog om mina beroenden, ska vi kika på veckan?

Måndag: Kontorsdag. Utanför jobbet så ska jag yoga, gå till min naprapat, vaccinera mig samt fylla på min botox i käkarna (för spänningsvärk). En riktig fixardag.
Tisdag: Köra megaformer på morgonen och sedan har jag en plåtning under dagen.
Onsdag: Kontorsdag, podda, spännande möten.
Torsdag: Frukostevent med Sanne på Diplomat och efter det ska jag färga håret hela förmiddagen. Jag jobbar faktiskt riktigt bra i frisörstolen och har som tradition att svara på läsarmejl när jag är där (lägger dem i en separat mapp i mejlen och försöker att svara på så många som möjligt när jag har tillfälle). Efter frisören har jag en härlig lunch med Emma inbokad, sen blir det kontoret innan dagen avslutas på Haymarket där Lisa Olsson och Triwa bjudit in till ett event!
Fredag: Jobba hemma, tänkte gå på kundaliniyoga och ge bloggen riktigt mycket kärlek. Den har hamnat lite i skymundan till förmån för boken men nu är jag tillbaka med full kraft och kärlek ♥

  1. Håller med dig till 100 ang. en vecka att släppa allt. Ibland behövs det verkligen, speciellt en vecka i okt/nov. Go you!

    Åh, hakar gärna på en sockerdetox, är också för beroende. Orkar du skriva en rad någon gång ibland om det så peppar vi varandra?
    All kärlek <3

  2. Hej Michela,
    Jag letar boende i Marrakech i mars, och tittade i din resehistorik och såg att du bott på Sirayane Boutique Hotel & Spa. Skulle du rekommendera det för 5 dagars avkoppling?
    Mvh
    Jenny

  3. Otroligt bra poddavsnitt denna veckan. Kände igen mig jättemycket och håller verkligen med om vad lyssnaren som mailat er skrivit.

    Jag har ett poddämne som jag verkligen skulle önska att ni övervägde att ta upp; att dela med sig av sig själv till sin partner. Hur mycket är rimligt att man delar med sig av och hur mycket är rimligt att kräva att hen ska dela med sig av tillbaka när det kommer till tidigare liv med förhållanden och upp och nergångar i livet. Hur kan man tänka om obalans i ett förhållande där den ena är väldigt privat medans den andra vill veta allt om hen och vad hen tidigare gjort och varit med om. Finns det några sätt att prata djupare om saker och händelser utan att det känns som en ”psykologi-session” eller som ett förhör med tusen frågor för att passa på när hen väl pratar. Min kille är underbar på alla sätt och vis, men det känns som han håller inne på mycket som jag tycker är viktigt och intressant att veta och prata om. Att pusha på honom ger bara motsatt effekt men de få gånger vi rör lite mer privata samtalsämnen så känns han nästa dag mer öppen. Jag känner ändå att jag får mer och mer ångest över att jag fortfarande känner mig utestängd från vissa delar av hans liv, även om han inte menar något illa med det.

    Tusen tack för en jättebra podd, ni ger verkligen en bra vinkel på vardagliga känslor.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi