Frågor med Forni

Frågor med Forni

7 november 2018, 18:02

Tips på en bra dietist i Stockholm ? Eller tips på hur man går tillväga för att hitta rätt?

Ingen aning faktiskt! Jag hade också kunnat tänka mig att besöka en för att se till så att jag äter rätt för mig och min energi så om någon har tips på en dietist – bring it on i kommentarsfältet! OBS inte för att gå ner i vikt utan för att MÅ BRA <3!

Hur stylar du ditt hår just nu? Jag har precis samma längd som du och tycker det är knepigt att få håret att inte vika sig utåt på axlarna. Bör man kanske investera i en rundborste? Kram 🙂

Jag har en rundborste men vet inte hur jag ska använda den 🙁 Typiskt haha. Brukar platta håret och vika in topparna när jag plattar för att de inte ska gå utåt. Sen har jag riktigt mycket torrschampo från Maria Nila. Puss!

Marrakech december 2017

Hej Michela,
Jag letar boende i Marrakech i mars, och tittade i din resehistorik och såg att du bott på Sirayane Boutique Hotel & Spa. Skulle du rekommendera det för 5 dagars avkoppling?
Mvh
Jenny

Hej Jenny!

Åh gud, vilken underbar resa det var. Jag gillade hotellet riktigt mycket när vi var där, det var prisvärt och fint. Men det var fyra år sedan och mycket kan hända med standard på fyra år så jag vågar inte lova någonting! Men då tyckte vi att det var superbra.

Däremot var jag i Marrakech för ett år sen också och då bodde jag på La Mamounia, betydligt högre prislapp men herregud vilket LJUVLIGT hotell. Blev sugen på att boka en weekend dit nu, älskar Marrakech!

När kan man förbeställa din och Hamiltons bok? <3 KRAM

SNART!!! Håll utkik på bloggis säger jag bara!

Håller med dig till 100 ang. en vecka att släppa allt. Ibland behövs det verkligen, speciellt en vecka i okt/nov. Go you!

Åh, hakar gärna på en sockerdetox, är också för beroende. Orkar du skriva en rad någon gång ibland om det så peppar vi varandra?
All kärlek <3

Bra idé, det ska jag verkligen göra. Börjar nu!

Det här är min första vecka där jag går ner till ”bara snacks två dagar i veckan”. Såhär har det gått hittills:
Måndag – åt en Nicks sockerfri kexchocklad med pepparkakssmak, glömde att jag hade detox men det är i alla fall sockerfritt godis :)))
Tisdag – Timmy fyllde år och bjöd på fruktsallad med smält, vit chocklad. Tog bara yttepytte chocklad över frukten LOVAR!
Onsdag – Nothing yet, håll tummarna för mig!

La Mamounia i Marrakech

Hej fina!

Jag är i en period där jag vill boka mig en flygbiljett och bara ta mig ut i världen. Besöka nya platser, lära känna nya människor och bli kär i livet. Dock är jag som många andra, en 22-årig fattig (hehe) heltidsstuderande tjej. SÅ! Då jag älskar att läsa om dina resor så undrar om du har tips på platser en måste besöka? Som inte är alltför långt bort och inte alltför dyrt. 🙂Kanske platser du själv eller dina nära besökt. Det viktigaste för mig är hav/vatten i all dess former hahaha, natur, mysiga promenadstråk, fantastisk mat (!!!) och bara good vibes.
pusspusspuss

Världen, en sån ljuvlig plats även om den också är mörk som fan.

Italien är ju livets plats. Där är alla vänliga och fina mot en.

Min kusin Linnea pluggar i San Sebastian fram tills årsskiftet och hon älskar det (hon är lika gammal som du!) så jag skulle absolut kolla upp det. Varmt, härlig och verkar finnas mycket sköna 20-åringar som bor där. Om du åker dit närmsta månaden kan jag koppla ihop er, mejla mig bara på michaela@forni.se!

Lissabon har jag hört är grymt, inte besökt själv dock!

Om någon annan har tips får ni gärna kommentera i inlägget. Puss!

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv