Tacksam

Jag känner mig så otroligt tacksam just nu. Ibland får man så fina påminnelser från livet om hur fantastiskt det är och idag har jag känt det. Igår gick vi ut med vår bok, På andra sidan natten, och vi har fått helt otroligt fin respons från alla håll.

Jag är för övrigt helt kär i vår titel – så vacker att det gör ont.

Boken åkte upp på Bokus topplista direkt (enda stället där du kan förbeställa ett signerat exemplar!) och i morse när jag möttes av den nyheten rann ett kärleksrus över mig.

Jag känner mig förutom tacksam även väldigt stolt. Det här är min fjärde bok och fyra böcker innan 30 är inte fy skam. Fyra böcker som är fyllda av mod och som jag vet har gjort skillnader i människors liv. Det gör att jag blir stolt över den vägen jag valt i mitt liv, över mitt mod och över mitt driv. Den som försökt sig på att skriva en bok vet att det inte är helt lätt, varje bokprocess är fylld av tvivel men om en vecka håller jag alltså min fjärde bok i mina händer. Jag hade aldrig trott på det här som barn, att jag skulle åstadkomma något så stort som fyra viktiga böcker innan trettio. Men jag gjorde det och jag är så ofattbart stolt över det! Jag har hittat min väg i livet, det är skrivandets väg, och jag hoppas att jag får beröra och påverka människor genom mina ord så länge som jag lever.

Ikväll blir det pasta och rödvin med D för att fira vårt liv! Det är fyllt av upp och nedgångar, men det är vårt och just idag känner jag mig oändligt lycklig och tacksam över det.

Förresten, på tal om något helt annat än detta haha. Kollar ni på Bachelor? (Spoilervarning nu om ni inte sett alla tolv avsnitt som släppts hittills!)

Jag blev SÅ chockad över att Mikaela åkte ut i det här avsnittet. Hon har varit min favorit i den här säsongen! Annars gillar jag Hedvig och Gabriella mest, men tror att Karin vinner. Vad tror ni? Bästa jäkla serien haha!

Sist men inte minst, tusen tack för ert stöd – utan er hade jag aldrig fått förverkliga mina drömmar. Love u! ♥

  1. Det här är den vackraste boktiteln, ja, kanske den vackraste mening jag hört. ”På andra sidan natten”. Så otroligt vackert och klockrent!

  2. Jag har en fråga till frågor med forni. Hur gör man när inte gillar en ev sina närmsta vänners killar? Denna kille är raka motsatsen till vad hon och jag är egentligen och tycker är viktigt, dvs att man har vågat flytta, börjat plugga, rest och sett världen, lärt sig stå på sina egna ben i form att bo själv nån gång osv. Alla jag är nära med är likadana då vi väl antar jag har något driv och vill utvecklas. Säger inte att något är rätt eller fel, men detta är ändå viktigt för oss. Vi är i din ålder och nu har hon träffat en kille som är raka motsatsen. Han har vart i ett långt förhållande sen han flytta hemifrån och ihop med denna tjej, betalade knappt nå, aldrig börjar plugga eller rört sig från sin hemort. Han flyttade i pinrcip direkt in till min kompis efter han gjort slut med denna tjej (villet jag nog tyckte var så elakt mot henne, men ej mitt liv) och bodde där och betala ingen hyra mm. Efter 6 mån så skulle han ”flytta till sin egen lägenhet” men min vän flytta direkt in. Han sa till min kompis också när de var ute på en resa ”va, tar du från dina sparpengar för resan?” = han har aldrig behövt betala för sig själv påriktigt så han fattar inte värdet av pengar och detta så jag har väldigt lite respekt för denna människa. Det handlar inte bara om pengar, men ärligt känns han som en liten skitunge som aldrig växt upp. Men det är ej det värsta, det värsta är att min kompis förändrats så mycket sen dess. Förut var hon den glada, ville göra massa saker, öppna, inkluderande och härliga personen men nu är det som hon blivit så disträ, inåt, bryr sig bara om denna jävla kille, träffar få vänner och känner inte alls att hon exempelvis bryr sig om vår vänskap mycket alls fast vi varit så nära. Jag har försökt intala mig själv att jag inbillar mig, men när vi umgås har vi inte så kul längre ens och fick även höra från flera vänner, därav en som jobbar med båda två (min kompis, killen och min andra kompis är på samma jobb asså) sa att hon tyckte att om min kompis ej var tillsammans med denna person skulle hon blomma ut mer och va sig själv !! Detta ifrån nån som inte ens känner henne lika bra som jag men ser dom dagligen.

    Vet inte vad jag ska göra. Jag saknar min vän så mycket, men ogillar denna kille inte bara för ”vem han är” (det hade jag ju ändå såklart kunnat leva med om hon var sig själv) men nu vill jag knappt umgås med henne då hon känna så förändrad, konstig och litar knappt på henne. Så jävla jobbigt. Förstår ju att det är hennes liv och val, och därför jag ej sagt nå eller knappt vill det, men vet inte vad jag ska göra.. tips, råd? Tack 🧡

  3. Stopp och belägg nu här. Din favorit i Bachelor är Michaela? Du är chockad över att hon åkte ut? Du måste berätta mer om det här. Är i halvchock. De hade noll kemi och hon var ju helt skogstokig.

  4. Alltså WOW. Michaela. Du är så himla grym! Har följt dig sen ni körde den där tv-serien fram och tillbaka och tycker att du verkligen är en företagarförebild för mig. Allt du gör känns alltid så genuint och liksom som något du verkligen vill eller brinner för, och det tycker jag är så himla bra. Ser fram emot att läsa den här boken!!

  5. Er bok står högst upp på min önskelista i jul!

    Har läst alla dina böcker det senaste halvåret. ”Jag är inte perfekt, tyvärr” under en resa i augusti och vill bara säga TACK!! Du öppnade mina ögon på så många sätt. Har bla börjat med minsfulness igen efter flera års uppehåll. Testat på yoga för första gången och fortsatt, inne på 5e tillfället nu 🙂 även tänkt över mina mål i livet och försökt fundera mer på hur jag ska ta mig dit, skrivit tacksamhets lista varje kväll i två månader.. Haha ja du märker ju! Är så glad för att jag läste din bok den resan, precis när jag behövde det som mest.

    Du är grym! Kram

  6. Håller med kommentaren här ovan, var Michaela din favorit?! Hon verkar ju vara så långt ifrån vad David söker som det bara går. Och dessutom använder hon ett sjukt fult språk när hon pratar om de andra tjejerna och kan aldrig glädjas åt någon annan (nog för att alla är där för Davids skull men ändå). Mina favoriter är Hedvig, Mathilda och Gabriella!

    1. Jag tror Forni syftar på mörkhåriga MiKaela, inte MiCHaela med blått hår. Jag tyckte med Mikaela var superhärlig och trodde faktiskt hon skulle stanna längre! Och snälla Forni, mer Bachelor-tankar! Såå kul att diskutera ju!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi