Viktiga Bachelor-tankar

SPOILER-ALERT!

Hahahaha vi måste reda ut senaste Bachelor-tankarna som jag skrev om i fredags!

Jag skrev ju att jag var så chockad över att Mikaela åkte ut och fick en del frågetecken från er eftersom hon var så taskig mot andra tjejer… jag fattade ingenting? Sandra skrev att hon var i chock och jag tänkte att shit vad olika smak vi har!?

Tills jag insåg att ni pratar om Michaela L och jag pratar om Mikaela H – haha. Lätt hänt när det är två Michaelor som åker ut avsnitten efter varandra.

Givetvis var det Mikaela H jag menade 🙂 Tyckte hon var så sympatisk och härlig i programmet!

Den andra tjejen hade en attityd som jag inte sympatiserar med. Men jag antar att det är överdrivet för att skapa bra tv också.

ANYWAY kan vi alla komma överens om att Bachelor är det bästa som går på TV i höst? Tillsammans med Vår tid är nu och Första dejten.

Höst-tv ♥

Skönt att vi kunde reda ut detta frågetecken, kände att det var viktigt efter en lång diskussion här på kontoret om våra Bachelor-favoriter.

Nu ska jag stänga igen datorn och gå hem för dagen, vi hörs imorgon igen. Puss!

  1. Är så förvirrad nu. Kollar på Bachelor som går på tv just nu. Skriver alltså detta i reklamen och Michaela H är ju fortfarande kvar??? Hur vet du att hon har åkt ut? Är jag trög? Känner mig så förvirrad.
    Läste ju spoiler- varning men tänkte att jag var i fas. Tydligen inte. Snälla hjälp mig att reda ut detta hahaha <3

    1. MEN GUD jag tittar ju på C MORE – visas avsnitten där tidigare än vad de visas på TV?!?!!?! FÖRLÅT I SÅDANA FALL!!!

  2. Jag får ändå inte ihop det, hehe. Avsnittet där Mikaela H åkte ut sändes väl idag, inte förra veckan? Eller kan man se dom tidigare på något sätt? Håller med, helt klart bästa programmet!

      1. Jaa men då visas dom innan på cmore jämfört med TV4 och tv4play! Får passa mig extra noga för spoileralterts 😉

  3. PUH! Blev orolig att man totalt missuppfattat dig som person haha (för ja sånt kan man få syn på genom Bachelor ;))

    Någon del av mig tror också på Karin, trots att han ju sagt till tidigare deltagare att han faktiskt har lite problem med att de har barn sen tidigare för att han vill få första barnet med någon. Men hoppas och tror även lite på Hedvig!

    1. Hahahah så roligt!!!

      Hmm ja jag tror också det, för när man fattar tycke för någon på riktigt spelar sånt där ingen roll (även om man kan ha haft en tanke om hur man vill ha det innan!)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi