Födelsedag, ballonger och äppelpaj

Här kommer förra veckan i ett gäng bilder! Vi kombinerar veckan med helgen eftersom jag fotade så hemskt lite, skyller på vädret.

I tisdags åt jag en klassisk hemmalunch: falafel med grönkål. Fick D’s supersmarriga pesto till som dressing = mycket god sallad helt plötsligt.

På kvällen firade vi Timmy som fyllde 27 år. Han hade ballonger i lägenheten, gulligt 🙂

Tränat Megaformer som vanligt. Jag kör ett megaformer-pass i veckan och två yogapass, det passar mig alldeles utmärkt. Det enda jag saknar är promenaderna som jag inte är så sugen på när regnet känns som att spruta facemist i ansiktet varje gång man går ut.

I torsdags hade Sanne lanseringsevent för två ansiktsmasker som hon tagit fram tillsammans med Swiss Clinic!

Vi mediterade, åt god frukost och gosade med bebisar.

Åt lunch med EmmaNybrogatan 38, i nyfixad frisyr tack vare JenniferBangerhead!

Var på event med Triwa för deras nya klockkollektion. Man kunde ta hål i öronen på plats så jag passade på att ta två stycken 🙂

Vår bok har legat etta på Bokus topplista – förbeställ den här!

I fredags möblerade jag om arbetsrummet. Det är den platsen i lägenheten som får absolut minst kärlek tyvärr, utan det här rummet behandlas snarare som en avlastningsyta.

På kvällen kom D hem och vi öppnade en riktigt bra flaska vin. Men sen ringde hans bästa kompis som precis blivit pappa och frågade om han ville ses en liten stund, så han sprang iväg. Blev först lite snopen men bestämde mig för att göra det bästa av situationen = äta chips, dricka vin och kolla på Bachelor.

När han kom tillbaka lagade han en salsicciapasta till mig <3

Jag somnade tidigt i fredags och vaknade tidigt i lördags. D sa att detta var första helgen på ett halvår som vi tog det helt lugnt haha, jag undrar om det verkligen stämmer? Men det har varit en hel del grejer, älskar vårt roliga liv.

Vi lämnade lägenheten en gång i lördags för att hämta paket och slänga skräp, sen på kvällen åt vi trerätters där både förrätt och varmrätt var rester. Förrätt: röding med sötpotatis och broccoli.

Varmrätt: salsicciapasta.

Efterrätt: äppelpaj!!!

I söndags yogade jag på morgonen för att i alla fall röra lite på kroppen den här helgen. Här ser ni skräphörnan i arbetsrummet hehe.

Sen firade vi fars dag med burgare från Phils och fotbollsmatch på tv. Gick sådär med hälsotänket men helgerna får man unna sig, det viktigaste är balansen!

  1. Ser att det står 3 yogamattor i ”skräphörnan” om du inte använder dem är jag intresserad av att köpa en! Har nämligen precis börjat yoga igen (inspo från dig!) efter ett uppehåll på 8 år och känner att min har gjort sitt 🙂

    1. Hej gull! Jag använder alla till olika områden ha ha – en resemattan, en hemmamatta, en för yogaresor osv.

      MEN om du har lite tålamod kommer det, som det ser ut nu, komma upp ganska fina erbjudanden på yogamattor här i bloggen snart!

      Kram!

  2. Hej Michaela!
    Jag ska ha en födelsedagsfest nu i december och skulle behöva alla tips i världen. Några frågor jag funderar kring är
    – vilka aktiviteter kan vi köra när vi är 30 pers? (Vet att du varit på många fester med stora sällskap – vad går hem hos de flesta?)
    – öppna presenter framför alla? (Personligen känner jag nej – men är det ohyfsat? Gör man det?)
    – pynt/snacks? Jag kommer bjuda på middag men vad får man mer inte glömma att köpa hem?

    Jag kommer hyra en lokal, vi är 30 personer och jag fyller 24. Alla tips kring detta välkomnas och kanske något inför Frågor med Forni – säkert många som har fester/nyårsfester att styra upp? TACK på förhand och tack för din fina blogg! Kram

  3. Älskar dock face mist i ansiktet-metaforen, kommer tänka så för att bli mer taggad på att gå ut när det är det där dimmiga duggregnet ute!

  4. Haha så roligt att du kallar det skräphörna, ser ju ganska fint ut haha. Men jag är likadan. Ställer i ordning skräpet snyggt och prydligt åtminstone, lika med disken i diskhon (om maskinen är fulloch man verkligen inte har tid att tömma den) och framförallt prylar på bänkar osv. ”Fuskstäda” som jag tror D kallat det någon gång haha? Om jag minns rätt berättade du det i din gamla pod med Dasha, jag minns det isåfall för att jag känner igen mig i att ”fuskstäda” så väl haha. Men det är inte alls meningslöst ju!! Blir så mycket skönare för sinnet när saker står fint istället för huller om buller. Puss & Kram skumbanan

  5. Alltså snälla jag måste få D’s recept på salsicciapastan? Försök söka i din blogg men hittar inte! Vet att ni ofta lagar just den rätten hade såå gärna velat testa 😊😍

  6. Hej. Vart kommer din fina vita blus ifrån som du har på dig på bilden från Nybrogatan 38? Ha det fint/ Elin 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi