Min onsdag i tolv bilder

Igår gjorde jag i ordning mig länge på morgonen, sminkade mig för första gången på sex dagar, och promenerade bort till kontoret.

Blus från Ahlvar!

Där satte jag mig i en fåtölj och jobbade. Mitt kontor ♥

På lunchen poddade jag med Hamilton. Vi pratade om hur mycket man bör öppna sig för en partner, samt lite fortsättning på förra veckans spöken. Jävlas de med oss eller vad är grejen?!

Jag har en ny kappa från 2ND Day som jag Ä L S K A R! Klassisk men ändå med en tvist tack vare mönstret. Ett perfekt komplement till mina vinterkappor i basfärger som jag har.

På eftermiddagen fotade vi samarbeten och artiklar hemma hos mig.

Och provade ut outfits för kvällens gala!

Emelie och Louise är så kreativa i sitt sätt att tänka vilket jag älskar. De ser möjligheter och är så duktiga på skapande.

Vid middagstid gjorde jag mig i ordning i klänning från By Malina, skor från Jennie-Ellen och jacka från WOS.

Sen mötte jag upp Emelie och gick på Diabetesgalan! Vi minglade med kompisar och pratade om diabetes.

Jag när det kommer någon jag känner: ”Nej men HEJ lilla snäckan är du här!!!”

En lärorik gala med fina framträdanden.

Och vid tio var livesändningen slut, jag hoppade in i en taxi och kvart över tio låg jag i sängen och åt ett äpple. En alldeles strålande onsdag!

  1. Åh verkligen fin kappa! Jag är också nyfiken på både byxor och skor, hela outfiten var så fin så jag vill kopiera rakt av! 🙂

  2. Åh snälla du som har tusen?! Snygga svarta boots för hösten/vintern, skulle inte du kunna slänga ihop dina favoriter för säsongen? Tack för toppen läsning. Kram

  3. Alltså jag blev fullkomligt golvad av den kappan och har sökt sönder nätet… hittar inte den. Var kan jag hitta den? Om den inte kommit ut i handeln än, vet du när? Tack för en vacker och jordnära blogg:)

  4. Hej fina Michaela. Du har alltid varit min stilförebild nr 1 och kappan OMG. Jag har kollat på deras kappor på diverse sidor men orolig att jag ska försvinna i dom, är samma size som dig, liten och ca 164 cm lång. Hur upplever du strl? Är det en 32? Vet du vad modellen heter? 🙂

    Kram, du är bäst <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi