FREDAG

God morgon mina favvogullisar!

FREDAG idag, är ni redo för helg? Det är verkligen jag. Eftersom jag jobbar så mycket nu, både vid datorn men också med event, intervjuer, möten, inspelningar och plåtningar så passar jag på att verkligen ta igen mig på helgen. Imorgon ska vi fira Amandas födelsedag med middag och drinkar på stan, det ser jag fram emot. Sen ska jag vila, promenera och fika med Petra, kanske träffa svärföräldrarna, sortera tvätt och jobba.

Jag ska också uppdatera er med härliga blogginlägg. Frågor med Forni, superfint inspirationskollage och bildbomd från eventet med NK Beauty står på helgens bloggschema. Så att ni som är hemma och myser i novembervädret har något att läsa!

Jag fick en kommentar igår om att det är fint med lite längre och personliga inlägg igen. Först och främst: tack <333! Second of all så finns det en förklaring och det är att jag har skrivit bok. När man lägger alla känslor i en bok är det lätt att alla känslor går just dit, så finns ingen ork kvar för att sätta känslor i ord någon annan stans. Men eftersom boken skickades till tryck för två veckor sedan på dagen så kunde jag direkt efter det känna hur det fanns utrymme för tankar och känslor att ta plats här igen. Sedan vet ni att jag i perioder känner att jag måste hålla tillbaka eftersom klimatet här blir… mindre trevligt… men hela hösten har det varit så jävla fin stämning här inne så jag vill verkligen ge tillbaka, vara modig, våga öppna upp.

Om ni har förslag på blogginlägg ni vill läsa så är det bara att skicka iväg en kommentar!

Nu ska jag iväg på kundaliniyoga, det är min favorityoga efter anusara. Dock är de helt olika varandra – en är mer fysisk och en handlar mer om att gå in i sig själv. Jag gillar båda på helt olika sätt. Idag ser jag fram emot att sitta och sjunga mantran i en och en halv timme, hehe, om man inte varit på ett sånt pass kan man nog få en liten chock. Men jag älskar det! Vet inte vad det är med just mantran, men jag kommer in i så fin meditation när jag sjunger dem. Tycker om att gunga lite samtidigt också.

Nåväl, slut med babblandet. Vi hörs lite senare, puss!

Mitt leende när jag pratar med bästis

  1. Jag vill också framföra att bloggen fått sig ett riktigt lyft, wow! Det är så fint att du blandar vardagen med dina innersta tankar. Speciellt inlägget om ålder berörde mig. Jag känner en sån otrolig stress över att jag inte uppnått så mycket som jag borde vid 28 års ålder. Har varken partner, fast jobb, karriär, körkort eller bostadsrätt. Känner ibland att jag kastat bort de senaste åren men samtidigt har jag ju gjort annat (utbildat mig, varit sjuk, spenderat mycket tid med familj och rest). Allt är idag så fokuserat på prestation och vad vi åstadkommit. Uppskattar verkligen när du skriver om din inre resa, det påminner mig om att mina mål är att känna lycka och harmoni. Må bra i sig själv helt enkelt <3

  2. Jag skulle gärna läsa mer om just Yoga 🙂 Jag är en nybörjare när det kommer till Yoga och mindfulness, och ibland känner jag att det är lite svårt att komma över den första tröskeln. Läser så ofta om folk som blir frälsta efter sina första 3 minuter av Yoga osv, medan jag bara försöker hänga med i alla olika poser, känner mig lagom osmidig och är rädd för att göra ”fel”. Skulle vara kul att läsa ett lite mer jordnära inlägg/inläggsserie om Yogan, där det kanske kan finnas lite utrymme för sådant som inte nämns i alla glansiga magasin och på instagram om hur härligt och flowy allt måste vara jämt 🙂 Trevlig helg, kram!

  3. Tycker din blogg påminner om en storasyster som bor på lite avstånd, där man får höra om allt roligt hon hittar på blandat med livets toppar och dalar. Blir så äkta för oss som läsare – ÄLSKAR DET!! <3

  4. Håller med ovanstående om att jag gärna läser mer om din resa med yoga och mindfullness. Uppskattar även dina mer personliga texter om livet <3 Skulle även gärna se mer av ditt hem! Lite mer detalj-inblickar liksom.
    Kram !

  5. Gud. Jag är så blödig idag. Bara slog mig nu att jag följt dig i så många år att du och din blogg, deb tryggaste och mysigaste platsen för mig, har blivit en del av mitt liv också. Som ngn skrev ovan, du känns som en storasyster som man får följa med genom allt. Helt fantastiskt.
    ❤️❤️❤️❤️❤️

  6. Hej Michaela!
    Åh, jag älskar också kundaliniyoga. Har för några dagar sedan gått tillbaka lite i din yogakategori på bloggen för att läsa mer om vilken din favoritform av yoga är, men det fick jag svar på nu 🙂 Läser gärna mer om din yoga och meditation, så roligt och inspirerande att läsa om. Kram <3

  7. Puh jag blev helt blödig nu. Fina, fantastiska Forni, din blogg är verkligen magisk och berör på så många känsloplan. TACK ❤️

  8. Fråga till forni!

    Hej fina du,
    Jag vet ju att ditt ex var otrogen med att kyssa din kompis på din 18 års dag, om jag minns rätt från din bok. Och att du har jobbat mycket med svartsjuka.
    Mitt ex var otrogen mot mig med sitt ex. Detta har verkligen skadat mig mer än vad jag trott. Detta är 4 år sedan, men har inte kunnat ha ett förhållande sen dess. Idag dejtar jag en hel del, framför allt från tinder. Jag tycker det känns okej i början av dejtandet, men efter några dejter mår jag jättedåligt för jag tänker hela riden att killen jag dejtar dejtar andra. När han blir vän med en ny tjej på instagram eller Facebook mår jag dåligt och drar slutsatser. Det slutar alltid i att jag ändrar mig och blir tillbakadragen och tillsist avslutar det. Jag vågar inte öppna upp mig. Jag längtar efter kärlek, vad är dina bästa tips för svartsjuka? Vet att jag borde ta tag i att gå i terapi, dock är jag student i Stockholm vilket gör att jag har en väldigt liten budget.

  9. Först: TACK för finaste, finaste bloggen <3
    Sen: Jag skulle jättegärna se olika julinlägg, alltifrån dina minnen från tidigare decembrar, dina bästa julmystips, mode till julen och vad man kan hitta på i Stockholm under december för att få extra mycket feeling!
    Sen älskar jag alla former av listor med random frågor på något tema. Så mysigt!

  10. Och vilken tur att du inte blev psykolog och istället hobbypsykolog till tusentals unga tjejer istället <3<3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi