WEEKLY PLANS

Hej måndag!

Så glad över att det är måndag och ny vecka idag, haha. Jag åkte nämligen på en magsjuka/matförgiftning i fredags och har varit sängliggandes i tre dygn (!). Sååå tråkigt, nu känns kroppen helt ur balans. Petra övertalade mig att haka på hennes hälsogrej som hon ska köra i tio dagar från och med idag med inspiration från hennes dagar med Tony Robbins så jag funderar på om jag ska haka på det för att jobba upp lite välbehövlig hälsa igen… kroppen ligger på minus just nu.

Jaja, efter tre dagar hemma känner jag mig i alla fall hyfsat tillbaka och ser fram emot en rolig jobbvecka. Det närmar sig jul vilket märks på alla håll, jag har så mycket jobb just nu men det är sinnessjukt roligt med lite fart så att man kan ta välförtjänt ledighet sen.

Ska vi kika på veckan?

Måndag: Kontorsmåndag, yoga på lunchen och efter jobbet har jag massage inbokat eftersom min rygg fortfarande krånglar.
Tisdag: Gästar Framgångspodden – så roligt! Sedan väntar en plåtning och två roliga möten.
Onsdag: Gant Talks på morgonen där Isabella Löwengrip ska föreläsa! Sedan en heldag på kontoret. På lunchen ska jag podda och efter jobbet ska jag träna följt av middag med Margaux och Amanda, länge sen vi sågs vi tre.
Torsdag: Två pressfrukostar på morgonen för Nootka och Day. Jobb jobb jobb och efter jobbet ska jag på Occassions 15-årsfest på Bardot! Längtar!
Fredag: Jobba hemifrån, träna en sväng och kanske boka in datenight med D på kvällen.

Älskar mixen av event och kontorstid den här veckan, det är en perfekt balans (inte varje vecka som lyckas med det!).  Nu kör vi ♥

  1. Jag känner mig också helt ur balans, har som tur är inte varit magsjuk eller så, men bara allmänt trött och seg i kroppen liksom. Känns som jag behöver en reboot, kanske också borde testa nån hälsogrej för att komma på banan igen!

    1. Jag tror verkligen att det är november som gör oss så trötta och sega. Det känns som att alla går runt som zombies just nu… men snart börjar jul-myset i alla fall <3

  2. Hej fina du! Jag har grubblat över en sak på sistone och det skulle betyda jättemycket om du tog dig tid att svara på antingen forni i frågor eller möjligen podden om det finns tid. Ni pratade i det senaste avsnittet om ”bucketlist” och att ni är glada att ni gjort mycket innan ni blivit stabila med en partner. Jag är 20 år och har varit tillsammans med min kille i tre år och har inte varit särskilt mycket med andra killar innan han. Jag är jättenöjd med vårat förhållande och älskar honom men ibland känner jag mig lite rädd över tanken att jag bara kommer vara med en och samma person hela livet. Jag kan till och med tänka ibland att jag borde göra slut bara för att testa på att vara självständig och ”ligga runt” osv. Samtidigt blir jag ledsen över tanken att göra slut. Förstår att det är jättesvårt att svara på men skulle blir jätteglad om du ville dela med dig av dina tankar om detta. Puss och kram!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi