Frågor med Forni

Hej fina Michaela,

Jag håller på att planera mitt 2019 och har bestämt mig att för första gången boka in ett yogaretreat. Det känns som en vinst redan, att ha tagit de beslutet för mig själv! Jag som du är en HSP person och har hittat ett yogaretreat för högkänsliga. Det är ett 5 dagars retreat i Österlen i Skåne. Hade du velat prova någonting sånt? Jag funderar själv på att boka in mig. Kom gärna med input då jag aldrig varit på retreat innan. Något speciellt man ska tänka på? Vad kan jag förvänta mig? Stort tack för en mysig blogg, pod och för daglig inspiration <3

Ha en trevlig vecka, med vänliga hälsningar Erna 🙂

Hej bästa du!

Gud vad spännande det låter! Jag har ingen erfarenhet alls när det kommer till retreat specifikt för högkänsliga och har lärt mig att alla retreats är väldigt individuella och olika. Därför är mitt bästa tips till dig detta: åk med ett öppet sinne. Var öppen för de utmaningarna som erbjuds och gå in i det helhjärtat. Det är det finaste man kan göra när man valt att ge sig själv ett retreat i present. Att inte avfärda det, även om det inte är som man trott, utan verkligen ge det en chans. Ibland kan det överraska ♥

Hej fina Michaela. Du har alltid varit min stilförebild nr 1 och kappan OMG. Jag har kollat på deras kappor på diverse sidor men orolig att jag ska försvinna i dom, är samma size som dig, liten och ca 164 cm lång. Hur upplever du strl? Är det en 32? Vet du vad modellen heter? 🙂

Kram, du är bäst <3

Hej gulle!

Jag har strl S/36 och den är fin men liiite stor så jag hade gått ner en storlek. Puss!

Alltså jag blev fullkomligt golvad av den kappan och har sökt sönder nätet… hittar inte den. Var kan jag hitta den? Om den inte kommit ut i handeln än, vet du när? Tack för en vacker och jordnära blogg:)

Jag ska fråga Tess på DAY och så återkommer jag! Annars kan du testa att gå till deras butik i Mall of Scandinavia eller ringa dit och fråga så hjälper de dig

<3

UPDATE: HÄR FINNS KAPPAN!

Hej. Vart kommer din fina vita blus ifrån som du har på dig på bilden från Nybrogatan 38? Ha det fint/ Elin 🙂

Marville Road <3!

En liten fråga som du kanske kan svara på. Jag och min sambo ska äntligen till Palma i sommar och vill uppleva alla fina ställen, allt från restauranger, badställen och beachclubs. Har kollat igenom dina inlägg och fått en bra uppfattning, tack för det! Men känner mig lite kluven till vart man ska bo. Jag gillar att byta hotell efter typ 3 nätter precis som du. Men vart rekommenderar du att bo för att ha nära avstånd med bil till det mesta?

Kram <3

Hej kära du!

Åh Palma är så härligt. Jag skulle bo i centrala Palma för det är mysigast att kunna gå till restauranger på kvällen och inte behöva åka bil tycker jag. Sedan kan man använda bilen på dagarna när det vankas utflykt. Hotel Mama är superfint så det rekommenderar jag starkt!

Puss!

  1. Kan rekommendera Hotel Saratoga i palma också! Mysigt hotell, fin takpool och gångavstånd överallt 😻

  2. Alltså WOW, jag brukar inte kommentera men var tvungen nu efter att läst dina senaste inlägg. Har läst din blogg i massor av år men tycker den på sistone blivit helt fantastisk?!! Så kul när du nu på senaste skrivit mer och publicerar så mycket olika typer av intressanta inlägg och tankar. Ville bara skicka lite torsdagspepp och tacka för den inspiration jag hämtar härifrån 🙂 Stor kram!

  3. Hej fina du!! Vill börja med att tacka dig för din blogg och ditt sätt att utrycka dig! Varje gång jag går in på din blogg är det nästan som meditation. Dina texter och ord är underbara. Har precis beställt eran bok!! Längtar<3 Nu till min fråga, jag undrar vad det var för yogaretreat som du har varit på i Costa Rica och även på andra ställen? Är väldigt intresserad av att åka på det och tänkte om du hade lite tips på företag som ordnar med det:) kram Vendela!

  4. Hej vackra Michaela! Jag vill börja med att säga vilket fantastisk förebild du är för mig och har i många år gett mig motivation till att försöka läka mitt inre och min psykiska ohälsa, vilket jag vill tacka dig för. Så, tack för det Michaela!

    Jag är en tjej på 17 som har tampats med panikångest och stress sedan 11 års ålder vilket har resulterat i att jag har träffat ca 10 olika personer i form av psykologer, kuratorer, sjuksköterskor, skolsystrar etc.
    Men har aldrig känt att personerna jag talat med har förstått mig.

    Så, min fråga är hur du visste att du kommit rätt, hur du kände att du hittat rätt person att tala med (i form av psykologer etc.)?

    Så många kramar och så mycket kärlek till dig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi